Liceulice mesec 2023: Zühlke Group - Udruženi možemo sve!

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Zühlke Srbija: Udruženi možemo sve!

  Zühlke Group i Liceulice neguju sjajnu saradnju, partnerstvo i prijateljstvo već nekoliko godina. Od prve ulične akcije i pretplate za svakog zaposlenog u Beogradu za osmi rođendan kompanije, kada su poneli priznanje Liceulice Heroji promene, kao i druženja ovog leta u poslovnim prostorijama Zühlke u Beogradu, naši prijatelji su nam se pridružili i u velikoj uličnoj akciji solidarne prodaje tokom Liceulice meseca 2023.

  Zuhlke Liceulice akcija

  U želji da doprinesu borbi protiv diskriminacije i isključenosti, zaposleni kompanije Zühlke Group u Beogradu su se okupili u velikom broju u Knez Mihailovoj sa svojim partnerima i porodicama, tako da je ulična akcija donekle prerasla okvire kompanijskog događaja. Liceulice prodavci i prodavačice oduševljeni su uspehom ove ulične akcije. Takva energija, rešenost i želja da se pomogne rezultirala je rekordnom prodajom magazina.

  Zuhlke ulična akcija

  „Zühlke je ponosan na partnerstvo sa Liceulice i izuzetno nam je drago što smo bili u prilici da, nakon što smo ih pre par meseci ugostili kod nas u kancelariji, sada provedemo popodne pomažući prodavcima na njihovom radnom mestu — na beogradskim ulicama. Bilo je inspirativno, prepuno pozitivne energije i što je najvažnije, korisno za naše divne vredne prijatelje. Za nas, najbolji način da zaključimo radnu nedelju“, rekla nam je Marijana Tasevski, Employer Branding Specialist iz Zühlke Group.

  solidarna prodaja Zuhlke

   

  Ona objašnjava da je prijateljstvo između Zühlke tima i Liceulice tima počelo pre pet godina, kao i da će sigurno trajati još dugo.

  ulična akcija zuhlke prodaja

  „Kao kompanija i kao pojedinci, mi čvrsto verujemo da socijalno preduzetništvo menja društvo na bolje i želimo da budemo deo tih promena. Verujemo da to treba da bude obaveza svih nas i sigurni smo da udruženi možemo sve! Pozivamo sve ostale društveno odgovorne kompanije i pojedince da se priključe i da na taj način, zajedno doprinesemo omogućavanju boljih uslova za ljude koji su često marginalizovani, a koji se ponosno i vredno bore za svoje mesto pod suncem. Kupite Liceulice da pomognete drugima, čitajte ga da pomognete sebi. Mi sigurno hoćemo,“ zaključuje Marijana.

  zuhlke group ulična prodaja

  Bolji svet je moguć uz prijatelje iz Zühlke Group. Hvala na podršci i prijateljstvu!

  foto: Katarina Drajić