Zašto smo poskupeli? - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Zašto smo poskupeli?

  Počev od oktobarskog, 86. broja, cena magazina Liceulice iznosi 300 dinara, a godišnja pretplata na 10 brojeva 3000 dinara.

  Drastična poskupljenja i inflacija pogodili su nas sve, ali posebno naše najugroženije sugrađane. Teški životni uslovi u kojima žive naši prodavci i prodavačice uz sve veće cene osnovnih životnih namirnica, primorali su nas da podignemo cenu magazina kako bi prodavci ostvarili minimalne prihode i zadovoljili osnovne životne potrebe. 

  Pored toga, stalno poskupljenje troškova štampe dovodi u pitanje opstanak naše organizacije, te smo ovim putem, uz vašu pomoć, bliži tome da obezbedimo stabilnost u radu kroz zagarantovane naredne brojeve magazina. Dugotrajnijom podrškom, kao što su godišnja pretplata na magazin Liceulice ili donacije pomažete nam da se približimo sigurnijoj budućnosti za naše korisnike, kao i da nastavimo sa programom psihosocijalne podrške i osnaživanja.

  Novu cenu magazina opravdaćemo kvalitetom tekstova, a nadamo se da ćete Vi nastaviti da uživate u čitanju!

   

  Hvala Vam što podržavate Liceulice!