Tražimo volontere za rad sa Liceulice prodavcima

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Tražimo volontere za rad sa prodavcima

  Sigurno ste mnogo puta sreli, a možda i upoznali neke od prodavaca magazina Liceulice. Lako prepoznatljivi, u plavo-narandžastim prslucima, već 13 godina oni pronalaze sigurnost u prodaji magazina i učestvovanju u brojnim aktivnostima ekonomskog i socijalnog osnaživanja, savetovanjima i obukama koje organizujemo za njih. Svakodnevno motivišemo i podržavamo osobe koji najteže dolaze do posla, a one se aktivno trude da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju.

  Ako su vrednosti za koje se zalažemo i borimo i vaše vrednosti, želite da saznate kako Liceulice funkcioniše, učestvujete u našim aktivnostima i upoznate prodavce, sada je prilika za to, zato što Liceulice raspisuje poziv za volontere.

  Pozicija: volonter/ka u radu sa korisnicima/cama fonda Liceulice

  Trajanje angažmana:
  od 15. septebra do 31. decembra 2023. godine (uz mogućnost produžetka)

  Angažman na nedeljnom nivou:
  2 do 4 sata

  Aktivnosti u kojima možete učestvovati:
  priprema i realizacija događaja, realizacija radionica za korisnike, terenski rad sa korisnicima, podrška prodavcima u obavljanju redovnih i vanrednih aktivnosti, vođenje evidencije i dokumentacije o korisnicima i pruženim uslugama.

  Šta dobijate: na primeru organizacije Liceulice dobijate priliku da steknete detaljan uvid u rad organizacija civilnog sektora, razvijete organizacione sposobnosti, ostvarite saradnju sa drugim sličnim organizacijama, dublje razumete različite izazove sa kojima se suočavaju marginalizovane grupe i pratite projektne aktivnosti organizacije Liceulice od početka do kraja.

  Prijavite se putem formulara:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckQtAuCsiYWbuobrYNdQT4BIhGhmGMyCbdfUi6VuycAv-Qyw/viewform

  Prijave primamo do 25. avgusta, a mi ćemo vam se javiti do 1. septembra.
  Ako imate bilo kakva pitanja, pišite nam putem mejla vendors@liceulice.org.