Šta smo postigli zajedno: 2021. u brojkama - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Šta smo postigli zajedno: 2021. u brojkama

  Prethodne dve godine su bile izuzetno teške za prodavce magazina Liceulice. U novu godinu smo ušli sa nadom da su najveći problemi iza nas, ali i da su oni redovni, uz pomoć prijatelja, rešivi. Hvala vam što ste bili naš oslonac i u 2021. godini. Evo šta smo sve zajedno postigli!

  Objavili smo 10 brojeva u tiražu od 8 do 10 hiljada, u kojima smo pisali o temama koje se tiču svih nas, jezikom koji će svi razumeti.

  Naše prodavce ste podržali: kupivši 90 000 primeraka magazina, 800 kalendara i 1200 cegera; kroz 208 donacija, jednokratnih ili mesečnih (trajni nalog); kroz 380 godišnjih pretplata; otkupljujući veći broj primeraka (više firmi i nekoliko ambasada); kroz podršku 9 stranih i domaćih fondacija; kroz saradnju sa 15 manjih i većih firmi.

  Za 114 beogradskih prodavaca obezbedili smo potrebnu opremu i 60 prodajnih mesta širom grada, kao i 24 seanse grupne terapije (psihosocijalna podrška), 5 radionica razvoja veština i 30 časova engleskog. Održana su 4 bazara sa sezonskom garderobom i higijenskim sredstvima, a obezbeđeno je i 20 mobilnih telefona i više računara, 9 zajedničkih ručkova, i novogodišnji pokloni za sve za prodavce.

  U Novom Sadu i Kikindi imali smo 19 prodavaca na 20 gradskih lokacija, 15.000 prodatih primeraka magazina, 144 radionice, druženja i organizovanih odlazaka na javne događaje, 40 sati psihoterapeutskih seanse, 4 humanitarne akcije i 2 veće ulične akcije.

  Molimo vas da nastavite da nas podržavate, jer ćemo samo tako biti u stanju da i dalje pomažemo našim prodavcima u borbi za bolji život, kao što to činimo već dvanaest godina.