SOL Express & Bar se pridružio Liceulice Zoni

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  SOL Express & Bar se pridružio Liceulice Zoni

  Naši prodavci su početkom ovog meseca malo predahnuli od vrućine i osvežili se na novoj lokaciji u okviru naše Liceulice Zone. Beogradski SOL Express & Bar je na inicijativu svog vlasnika pripremio hranljive i ukusne obroke, kao i osveženje za tridesetak naših prodavaca.
  Liceulice Zona

  Vlasnik SOL Express & Bara Vesko Ivanović, koji je bio tu da ugosti prodavce, inače kupuje svaki broj našeg magazina od Darka, a takođe ga i čita u celosti:

  „Sadržaj magazina je izuzetno kvalitetan i volim da ga čitam bez obzira na humani karakter inicijative. Mislim da je veoma dobro da prodavci Liceulice magazina mogu da računaju na sigurne, klimatizovane prostore gde mogu da svrate, posluže se i ponude magazine gostima.”

  sol express bar

  U blizini ovog lokala najčešće ćete sresti našeg prodavca Darka, koji je ovde uvek dobrodošao.

  Ljudi kao što su Vesko i njegov tim pružaju dodatnu sigurnost našim prodavcima svojom naklonošću, razumevanjem i prijateljstvom. Pružiti ruku kome je potrebna uvek je bilo važno, a u današnjim nesigurnim vremenima, zaista znači — sve.

  liceulice zona

  Beskrajno smo zahvalni ovim divnim ljudima što su prepoznali važnost dostupnosti i pristupačnosti javnih prostora našim najugroženijim sugrađanima sa margine društva.

  Ako i vi želite da se vaš prostor nađe u LUL zoni u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu ili Kraljevu, javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org. Vaše prijateljstvo i podršku simbolizovaće ova Liceulice zona nalepnica, koja sada krasi i SOL Express & Bar u Beogradu.

  fotografije: Katarina Milovanović