Homa Bistro pripremio ručak za Liceulice prodavce

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Homa Bistro pripremio ručak za Liceulice prodavce

  Nema ničeg boljeg nego kad u uličnu prodaju magazina izađeš sit i okrepljen zdravom, ukusnom hranom, prirodnim sokovima, šoljom tople kafe i druženjem sa kolegama i prijateljima.

  homa 40 obroka

  Naši prodavci su tako imali mali predah od posla i zime tokom ručka u Homa Bistrou u Beogradu koji ih je ugostio i obezbedio im 40 hranljivih, okrepljujućih, izvrsnih obroka.

  ručak u homi

  Vlastimir Puhalo, jedan od vlasnika Home (Homa restorana i Homa bistroa), koji je organizovao ovaj ručak i druženje, rekao nam je da se ova ideja rodila spontano, kroz druženje sa prodavcima Liceulice magazina:

  homa ručak

  „Prosto smo spontano došli do nekog drugarskog odnosa. Ja sam sve vreme imao potrebu da uradim nešto, što je do mene, da im učinim dan malo boljim. Mislim da generalno imamo problema u društvu u kojem je empatija potpuno izumrla i da bi svi trebalo makar da probamo da vidimo malo dalje od sebe, da uradimo ono što je do nas i da ovo društvo učinimo bar malo boljim.“

  homa obroci

  LUL prodavce često možete sresti u blizini ovog restorana, kao i u njemu. Ljudi kao što je Vlastimir i ceo Homin tim pružaju dodatnu sigurnost našim prodavcima svojom naklonošću, razumevanjem, prijateljstvom i ljubavlju. Pružiti ruku kome je potrebna uvek je bilo važno, a u današnjim nesigurnim vremenima, zaista znači — sve.

  budi sigurica

  Ako i sami želite da podržite prodavce magazina Liceulice, javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org
  Bilo da želite da im i vi pripremite hranu kao što su Homa Bistro i NCR zaposleni, da obezbedite novu garderobu, kao što su FUSH, Epson i Braća Burazeri obezbedili nove jakne ili im obezbedite finansijsku podršku kao što je to učinila Hemofarm fondacija, javite nam se.

  Ogromno hvala Vlastimiru i celom timu iz Home!

  foto: Katarina Drajić