Profesorke engleskog jezika i prodavci zajedno u bioskopu

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Profesorke engleskog jezika i prodavci zajedno u bioskopu

  Kokice, sok i najnoviji Indijana Džouns bili su dovoljni za sjajan provod Liceulice prodavaca sa njihovim profesorkama engleskog jezika, Milicom i Aleksandrom iz Ambasade Velike Britanije. Dve profesorke su odlučile da proslave uspešan završetak još jedne godine kursa engleskog jezika zajedno sa prodavcima, odnosno njihovim vrednim učenicima i učenicama.

  liceulice bioskop

  Prodavci magazina Liceulice retko imaju priliku da odu u bioskop i uglavnom se ne sećaju kada su poslednji put bili, tako da im je ovaj izlazak bio pravi doživljaj i odličan povod za druženje van časova i radnog vremena.

  bioskop prodavci liceulice

  Godina 2022/2023 je druga, uspešno završena školska godina za desetak prodavaca magazina Liceulice koji su jednom nedeljno, u dve grupe, pohađali časove engleskog jezika.

  Milica i Aleksandra iz Ambasade Velike Britanije predaju engleski jezik prodavcima magazina Liceulice pune dve godine, od septembra 2021, kontinuirano i uspešno. One su i profesorke i prijateljice prodavcima i koriste svaku priliku da ih podrže i ohrabre.

  Novi kurs engleskog jezika za Liceulice prodavce počinje u septembru i otvoren je za sve prodavce i prodavačice magazina, za one koji su ga već pohađali, kao i za novajlije.

  Ako i vi imate ideju kako da obradujete prodavce magazina Liceulice, javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org Ako želite da podržite prodavce i prodavačice odmah, možete direktno donirati Liceulice Fondu. Hvala!