Televizija N1 ugostila prodavca Davida Jankovića

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Prodavac Dača pronašao zaklon od sunca pod krovom N1

  Liceulice prodavac David Dača Janković pronašao je zaklon od sunca i opasne, visoke temperature pod krovom Televizije N1. On je zaposlenima ove televizije predstavio novi letnji dvobroj magazina, koji su tom prilikom mogli da ga kupe. Dača je takođe sa novinarima i drugim zaposlenima N1 razgovarao o svom radu prodavca uličnih novina, kao i o izazovima sa kojima se suočava, od kojih je posebno istakao rad na tropskim temperaturama.

  Dobro upoznati sa svim opasnostima i rizicima dugotrajne izloženosti suncu, zaposleni Televizije N1 su se, ugostivši Daču, pridružili krugu prijatelja Liceulice koji su ovog leta zaštitili i podržali prodavce magazina.

  Prodavac Dača pronašao zaklon od sunca pod krovom N1 Televizije

  Posle druženja i prodaje magazina, Dača je sa koordinatorkom Vanjom Jakovljević gostovao u emisiji Dan uživo. Posle celog iskustva, bio je radostan i pun samopuzdanja:

  „Bilo mi je mnogo lepo! Voleo bih da ima više ovakvih organizovanih prodaja. Pričao sam sa ljudima i bio sam na gledanoj televiziji. Sad će svi da kupuju od mene!”

  Liceulice na N1

  Glavni i odgovorni urednik Televizije N1 Igor Božić kaže da je svima u redakciji zadovoljstvo da se druže sa Liceulice prodavcima i poziva i druge da ih podrže:

  „Veliko je zadovoljstvo kada možete da pomognete najšarmantnijim beogradskim kolporterima. N1 je uvek tu da pruži podršku i solidarnost ljudima koji to zaslužuju, a Liceulice prodavci to svakako jesu zaslužili. Podržite i vi kada god možete!”

  N1 i Liceulice

  „Organizovane prodaje časopisa, poput današnje gde su zaposleni Televizije N1 imali priliku da kupe svoj broj, prodavcima znače mnogo, naročito kada su temperature visoke, ali i zimi kada su velike hladnoće. To je prilika da se prodavci skolone sa ulice i da budu u zatvorenim, klimatizovanim prostorijama. Kada su visoke temperature, ljudi na ulicma žure, svima je vruće. Ovakve prodaje nam znače da bi prodavci imali sigurnost da će zaraditi novac”, poručila je Vanja Jakovljević, koordinatorka Liceulice prodavaca.

  Zato pozivamo sve kompanije koje žele da se pridruže ovoj akciji i podrže prodavce magazina Liceulice tako što će ih primiti pod svoj krov, družiti se s njima i kupiti magazin, da nam se jave putem mejla donacije@liceulice.org. Pomozite Liceulice prodavcima da ostanu dobro, sigurno i zaštićeno ovog vrelog leta. Pružite im utočište na kratko, jer vaše malo njima je mnogo.

  Ako niste u mogućnosti da ih podržite na taj način, možete pretplatiti svoje zaposlene na magazin, što takođe znači manje razloga da se prodavci izlažu riziku i visokim temperaturama. U svakom trenutku, možete se pretplatiti ovde.

  Još jedna od mogućnosti da pružite stalnu sigurnost prodavcima su i mesečne donacije. Donirajući mesečno, uz par klikova, učinili ste dobro delo koje traje mesecima i pružili mogućnost Liceulice korisnicima da ne moraju da izlaze u prodaju kada se ne osećaju dobro.

  Ako se pitate kako možete podržati prodavce kao kompanija, pogledajte mogućnosti podrške kompanija.

  Ne zaboravite i da kupovinom našeg novog, letnjeg Liceulicegera solidarnosti pokazujete svoju solidarnost sa najugroženijima među nama, onima kojima podrška i pomoć najviše znače. Prihodi od Liceulicegera koje kupite direktno podržavaju hrabre prodavce magazina kroz različite programe koje omogućava Liceulice fond.

  Hvala vam što brinete o Liceulice prodavcima! Vaša podrška život znači!