Pomozite Liceulice prodavcima da ostanu sigurni ovog leta

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Pomozite Liceulice prodavcima da ostanu dobro i sigurno ovog vrelog leta

  Ovih dana doživeli smo prvi crveni meteo-alarm koji, prema prognozama, neće biti i jedini ovog leta. Zbog izuzetno visokih i opasnih temperatura, savetovali smo prodavce našeg magazina da ovih dana, ali i celog leta više paze na sebe, da ne izlaze napolje kad je sunce jako, a ako moraju da izađu, da budu u hladu i da se hidriraju što više. Vrlo je moguće da neke od prodavaca uopšte nećete sretati po najvrelijim danima jer im zdravstveno stanje ne dozvoljava da se izlažu vrelini. S druge strane, sigurno je da ćete neke prodavce sretati bez obzira na vremenske uslove.

  Kada budete sreli te prodavce, molimo vas da obratite pažnju na njih. Oni prodaju magazin i po najvećoj vrelini zato što to moraju, zato što im svaki prodati broj znači sigurnost i opstanak. Zato vas molimo da kupite svoj primerak magazina od njih i podsetite ih da se sklone u hlad i da se zaštite od sunca.

  Ako ni sami ne izlazite često napolje, već ostajete da radite od kuće ili ste pod klimama na svojim radnim mestima, podsećamo vas da pretplatom na papirno ili digitalno izdanje magazina i dalje pružate sigurnost Liceulice prodavcima. Više individualnih ili kompanijskih pretplata znači manje razloga da se prodavci izlažu riziku i visokim temperaturama. U svakom trenutku, možete se pretplatiti ovde.

  podržite liceulice prodavce ovog leta

  Još jedna od mogućnosti da pružite stalnu sigurnost prodavcima su i mesečne donacije. Donirajući mesečno, uz par klikova, učinili ste dobro delo koje traje mesecima i pružili mogućnost Liceulice korisnicima da ne moraju da izlaze u prodaju kada se ne osećaju dobro.

  Ako se pitate kako možete podržati prodavce kao kompanija, pogledajte mogućnosti podrške kompanija.

  Ne zaboravite i da kupovinom našeg novog, letnjeg Liceulicegera solidarnosti pokazujete svoju solidarnost sa najugroženijima među nama, onima kojima podrška i pomoć najviše znače. Prihodi od Liceulicegera koje kupite direktno podržavaju hrabre prodavce magazina kroz različite programe koje omogućava Liceulice fond.

  Hvala vam što brinete i volite Liceulice prodavce! Vaša podrška život znači!