Pokrenut Klub Liceulice prodavaca i prodavačica

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Pokrenut Klub Liceulice prodavaca i prodavačica

  Klub Liceulice prodavaca i prodavačica je nastao ovog leta sa idejom formiranja zajednice među prodavcima i prodavačicama, jačanja njihovih međusobnih kolegijalnih odnosa i stvaranja prostora za razmenu iskustava u prodaji i van nje. Cilj ovog kluba je da korisnici Liceulice programa dobiju priliku da se okupe i međusobno razmene iskustva koja su im važna.

  „Ovi susreti su značajni jer podsećaju na najvažniju stvar, a to je da niko nije sam i da je svaki teret kad se podeli lakši, a sreća veća. 🙂 Prodavci i prodavačice su se dodatno povezali prisustvujući ovim klubovima i osećaju se prihvaćeno i motivisano da aktivno pristupaju različitim životnim situacijama. Jedva čekamo naredni susret i nove teme koje će se otvoriti”, kaže koordinatorka Iva Petrović.

  liceulice prodavci klub

  Najvažniji cilj Kluba Liceulice prodavaca i prodavačica prvobitno je bio smanjenje isključenosti i izolazije u kojoj se nalaze. Ipak, već nakon drugog susreta formirana je mreža međusobne podrške, poverenja i prijateljstva. Koordinatorke su dobile priliku da se na ovaj način upoznaju sa još nekim izazovima sa kojima se suočavaju prodavci.

  Klub Liceulice prodavaca i prodavačica se održava jednom mesečno i posećuje ga oko 15 prodavaca i prodavačica.

  liceulice koordinatorke prodavaca

  Tema prvog kluba održanog krajem jula bile su životne uloge, sistemi podrške i šta znači biti ulični prodavac ili prodavačica. Tema drugog kluba održanog krajem avgusta je bila osmišljena od strane prodavaca, pa su tipovi komunikacije i aktivno slušanje bili obrađivani kao važna tema.

  Očekujemo da Klub Liceulice prodavaca i prodavačica postane redovna aktivnost na koju se prodavci uvek mogu osloniti.

  Ako želite da podržite rad Liceulice prodavaca, možete se pretplatiti kao pojedinac ili kao kompanija ovde.

  Još jedna od mogućnosti da pružite stalnu sigurnost prodavcima su i mesečne donacije. Donirajući mesečno, uz par klikova, učinili ste dobro delo koje traje mesecima i pružili mogućnost Liceulice korisnicima da ne moraju da izlaze u prodaju kada se ne osećaju dobro.

  Ako se pitate kako možete podržati prodavce kao kompanija, pogledajte mogućnosti podrške kompanija.

  Ne zaboravite i da kupovinom našeg novog, letnjeg Liceulicegera solidarnosti pokazujete svoju solidarnost sa najugroženijima među nama, onima kojima podrška i pomoć najviše znače. Prihodi od Liceulicegera koje kupite direktno podržavaju hrabre prodavce magazina kroz različite programe koje omogućava Liceulice fond.

  Hvala vam što brinete o Liceulice prodavcima! Vaša podrška život znači!