Podrška od kompanije Playstudios - Liceulice

Podrška od kompanije Playstudios

Možda vam je Hackaton već poznat, ali da li ste ikada čuli za Empathon? Kompanija Playstudios organizuje ovaj program kako bi ohrabrila društvenu odgovornost zaposlenih i dala im priliku da podrže neku humanitarnu organizaciju i cilj. Isidora Mišić i njen tim (Blue) iz Beograda su izabrali Liceulice, predstavili nas kolegama i žiriju, koji su zajedno prepoznali značaj našeg rada i odlučili da podrže naše prodavce i prodavačice!

Ova velikodušna donacija će nam pomoći da prodavce obradujemo novim rančevima i toplom obućom za hladne mesece koji stižu, kao i da pokrijemo deo troškova štampe novih brojeva magazina!

Zahvaljujući korporativnoj  filantropiji, kao i podršci gradjana, i u narednim godinama ostajemo oslonac stotinama ekonomski i socijalno marginalizovanih sugradjana. Uključivanjem u mrežu prodavaca magazina Liceulice,  pružamo im  šansu da budu proaktivni, da rade i zarade, a istovremeno, različitim programima podrške,  pomažemo im da steknu veštine i samopouzdanje, da prevaziđu krize, da unesu promenu u svoj život.

Hvala svim našim prijateljima, vama koji nas podržavate i na taj način činite da ova mreža podrške bude jača, stabilnija i dugovečnija.