Veoma smo ponosni što se naše kolege uvek odazovu kada treba dati podršku, a posebno se radujemo svakom ponovnom susretu i druženju s prodavcima Liceulice. Nato, i sledeći put kad dođeš čeka te ohlađena koka-kola ?

Gordana Cvetanović

Hyatt

Priča o našem prijateljstvu traje već osam godina, ali i dalje se svaki put iznova obradujemo kada dragi, topli osmesi Luize, Ruže, Mare, Laleta i ostalih drugara ogreju naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu. Tad se naš užurban bankarski svet načas zaustavi. Neko se tu i požali da bi rado menjao šalter u banci za ćoškić na suncu u parku, a drugi mu onda objasni koliko je tamo teško zimi, razmene se prodajna iskustva, a ponekad čak i ljubavne muke. ? Rastanemo se nasmejani, uz zagrljaj ‒i tako, na svaka dva meseca, podsećamo jedni druge zašto su nam podrška, pozitivna energija i motivacija svima potrebne.

Dijana Ribać

Erste Banka

Fond Liceulice nudi podršku beskućnicima, marginalizovanim i socijalno isključenim osobama, kojima pružamo šansu da zarade uključivanjem u mrežu prodavaca magazina Liceulice, i istovremeno im pomažemo da izađu iz krize različitim programima podrške. Da bismo mogli da nastavimo sa ovim važnim poslom, zavisimo od korporativne podrške i filantropije.

Partnerstvo s fondom Liceulice povezuje vašu organizaciju ili kompaniju s jednim od najcenjenijih socijalno odgovornih brendova u Srbiji, i demonstrira vašu posvećenost borbi za pravednije društvo. Partnerstvo s fondom Liceulice daće priliku vama i vašim zaposlenima da uvidite neposredno, i u punoj meri, kako vaša podrška utiče na naše prodavce.

Pored toga, zahvaljujući partnerstvu sa nama, vaši zaposleni će dobiti razne mogućnosti tim-bildinga i mentorskog rada, a kroz korporativno volontiranje moći će da upoznaju naše prodavce i steknu uvid u poslovanje jedne drugačije firme.

Pišite nam na donacije@liceulice.org.

Tražimo dugoročna, fleksibilna partnerstva,
a nudimo brojne mogućnosti za saradnju:

Budite naši heroji promene

Partnerstvo kroz institucionalnu podršku.

Donirajte

Donirajte bilo koju sumu, jednokratno ili u više rata tokom godine. Sve vaše donacije biće iskorišćene za produkciju novih magazina, obuku i uključivanje novih prodavaca, za unapređenje postojećih i pokretanje novih programa pomoći i podrške.

Podržite nas kroz pretplatu

Tokom godine treba obezbediti prodavcima komplete odeće (kape, ranci, prsluci, duksevi, kabanice), obuće i druge opreme neophodne za rad. Možda u svom magacinu imate nešto što bi se moglo iskoristiti.

Pozovite nas u goste

Omogućite da vas ponekad posete naši prodavci. Ovo je vrlo lak i efektivan način za zaposlene da budu humani, solidarni i da podrže naše prodavce.

Podržite jedan broj magazina Liceulice

Vaša donacija biće iskorišćena za štampu novog broja magazina u 10.000 primeraka. Zahvaljujući ovoj vrsti podrške naši prodavci će još jedan mesec imati siguran prihod.

Oglasite se u magazinu Liceulice

Oglašavanjem svojih proizvoda i usluga u čitanom mediju realizujete svoje marketinške planove, a birajući LICEULICE kao medij realizujete svoje CSR planove podrške zajednici.

Poklonite nešto

Tokom godine treba obezbediti prodavcima komplete odeće (kape, ranci, prsluci, duksevi,
kabanice), obuće i druge opreme neophodne za rad. Možda u svom magacinu imate nešto što bi se moglo iskoristiti.

Volontirajte

Uvek su nam potrebni posvećeni volonteri spremni da svoja znanja, veštine, talente i vreme tokom godine posvete nekoj od naših aktivnosti.