Zuhlke Group Liceulice

Tražimo trajna, fleksibilna partnerstva
i nudimo brojne mogućnosti za saradnju

Šta naši partneri kažu o saradnji sa nama

Veoma smo ponosni što se naše kolege uvek odazovu kada treba dati podršku, a posebno se radujemo svakom ponovnom susretu i druženju s prodavcima Liceulice. Nato, i sledeći put kad dođeš čeka te ohlađena koka-kola ?

Gordana Cvetanović

Hyatt

Priča o našem prijateljstvu traje već osam godina, ali i dalje se svaki put iznova obradujemo kada dragi, topli osmesi Luize, Ruže, Mare, Laleta i ostalih drugara ogreju naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu. Tad se naš užurban bankarski svet načas zaustavi. Neko se tu i požali da bi rado menjao šalter u banci za ćoškić na suncu u parku, a drugi mu onda objasni koliko je tamo teško zimi, razmene se prodajna iskustva, a ponekad čak i ljubavne muke. ? Rastanemo se nasmejani, uz zagrljaj ‒i tako, na svaka dva meseca, podsećamo jedni druge zašto su nam podrška, pozitivna energija i motivacija svima potrebne.

Dijana Ribać

Erste Banka

Zajedno možemo više

Fond Liceulice nudi podršku beskućnicima, marginalizovanim i socijalno isključenim osobama, kojima pružamo šansu da zarade uključivanjem u mrežu prodavaca magazina Liceulice, i istovremeno im pomažemo da izađu iz krize različitim programima podrške. Da bismo mogli da nastavimo sa ovim važnim poslom, zavisimo od korporativne podrške i filantropije.

Partnerstvo s fondom Liceulice povezuje vašu organizaciju ili kompaniju s jednim od najcenjenijih socijalno odgovornih brendova u Srbiji, i demonstrira vašu posvećenost borbi za pravednije društvo. Partnerstvo s fondom Liceulice daće priliku vama i vašim zaposlenima da uvidite neposredno, i u punoj meri, kako vaša podrška utiče na naše prodavce.

Pored toga, zahvaljujući partnerstvu sa nama, vaši zaposleni će dobiti razne mogućnosti tim-bildinga i mentorskog rada, a kroz korporativno volontiranje moći će da upoznaju naše prodavce i steknu uvid u poslovanje jedne drugačije firme.

Pišite nam na donacije@liceulice.org.