Počela je prva LICEULICE online crowdfunding kampanja! - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Počela je prva LICEULICE online crowdfunding kampanja!

  Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu crowdfunding kampanju i pozivamo vas da u njoj učestvujete i pomognete nam da ostvarimo zacrtani cilj!

  LICEULICE ima novi zadatak – da u svoje programe podrške uključi više žena!

  Kao što verovatno znate 80% naših prodavaca čine muškarci jer prodaja na ulici za mnoge žene nije uvek sigurna i održiva opcija. Putem platforme donacije.rs od danas krećemo da prikupimo sredstva (500.000 dinara) koja će nam omogućiti da u narednih godinu dana obučimo i uposlimo više žena na svim poslovima koji se tiču pretplata.

  Uspešna kampanja će nam omogućiti da do kraja 2018. godine kupimo potrebnu opremu,  povećamo  broj magazina koji se  šalje kroz pretplatu  za 150% , da ohrabrimo i obučimo 10 žena i devojaka iz marginalnih grupa, pa da u  u  narednih godinu dana još više žena bude uposleno u sigurnom okruženju, na  svakodnevnim poslovima oko pripreme i realizacije preptplate.

  Bilo bi nam od velikog značaja ukoliko biste mogli da proširite ovu vest  i pozovete svoje partnere, prijatelje, saradnike da se uključe i učestvuju u kampanji.

  Ovo je link za info stranicu kampanje, putem kog je moguće uplatiti donaciju-pretplatu:

  https://www.donacije.rs/projekat/liceulice2018/

  Pratite nas i narednih dana na našim društvenim mrežama, gde ćete moći da vidite redovne izveštaje  o tome kako kampanja napreduje, a biće nam drago i da vas vidimo na jednom od promo eventova, o kojima ćemo vas naknadno obavestiti.

  Hvala što verujete u LICEULICE.