Playstudios podržao Liceulice na Empathonu 2023

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Playstudios podržao Liceulice na Empathonu 2023

  Svake godine, zaposleni kompanije Playstudios iz celog sveta imaju priliku da predstave svoje omiljene humanitarne inicijative na Playstudios Empathonu. I ove godine, kao što su učinili i prethodne godine, jedna od donacija namenjena je Liceulice prodavcima i prodavačicama.

  „Želimo da pomažemo tamo gde je to zaista važno i gde naše kolege prepoznaju da ćemo napraviti najveći lokalni doprinos”, kažu u Playstudios Europe.

  Playstudios Empathon

  Isidora Mišić, psihološkinja iz Playstudios Europe je predložila Liceulice za podršku već dva puta i njen predlog je oba puta bio prepoznat i usvojen:

  „Empathon je inicijativa kompanije Playstudios, koja daje priliku zaposlenima u kompaniji da, uz pomoć kompanije, podrže humanitarne organizacije i inicijative koje su im bliske i značajne. U okviru ove inicijative, odabrala sam da podržim Liceulice čak dva puta, jer mi se dopada njihova misija, a to je davanje šansi onima koji su najviše ugroženi da ponovo počnu od početka. Kao psiholog, smatram da je prilika za dostojanstven rad izuzetno značajna za one koji su na margini našeg društva, jer doprinosi osećaju poštovanja i vrednovanja nečijeg doprinosa i truda”, kaže Isidora.

  U ime Liceulice organizacije, donaciju su primile koordinatorka programa Liceulice Nikoleta Kosovac i Nevena Tomović, koordinatorka saradnje sa biznisima.

  Playstudios Empathon 2023

  „Zaista je velika čast što drugu godinu zaredom dobijamo podršku od kompanije PlayStudios i što se naša saradnja sad već pretvara u neku vrstu tradicije. Prošle godine smo donaciju iskoristili za opremanje svih 120 Liceulice prodavačica i prodavaca za zimu, a priredili smo im i veliko novogodišnje druženje. Ove godine, ponovo zahvaljujući podršci i prepoznavanju kompanije Playstudios, pokrećemo nove programe podrške koji će prodavce i prodavačice dodatno osnažiti”, poručuje Nevena.

  Kako je objasnila, sve što Liceulice radi, radi iz želje da pokaže prodavcima i prodavačicama koliko je njihov svakodnevni trud značajan ne samo za njih, već i za celo društvo. Ogromno hvala Isidori i kompaniji Playstudios što su prepoznali Liceulice misiju i postali deo nje. Hvala, Isidora, na upornosti i zalaganju! Hvala svim prijateljima Liceulice u Playstudios kompaniji što ulažete u svoju zajednicu!

  Zahvaljujući korporativnoj filantropiji, kao i podršci građana, ostajemo oslonac stotinama ekonomski i socijalno marginalizovanih sugrađana. Uključivanjem u mrežu prodavaca magazina Liceulice, najugroženijim članovima našeg društva pružamo šansu da budu proaktivni, da rade i zarade, a istovremeno, različitim programima podrške, pomažemo im da steknu veštine i samopouzdanje, da prevaziđu krize, da unesu promenu u svoj život.

  Hvala svim našim prijateljima, vama koji nas podržavate i na taj način činite da ova mreža podrške bude jača i stabilnija. Ako želite da podržite Liceulice kao kompanija, javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org, a možete i videti koji su oblici podrške kompanija mogući.