PAAR socks za LICEULICE! - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  PAAR socks za LICEULICE!

  Svetski dan Daunovog sindroma obeležava se 21. marta, a tim povodom Liceulice i PAAR socks su se udružili u kampanji solidarnosti sa ljudima koji imaju ovaj sindrom.

   

  Švajcarsko-srpski brend čarapa PAAR lansirao je MISMATCH kolekciju koja sadrži četiri različite šarene čarape, koje se mogu kombinovati kako god poželite. Kolekcija inspirisana je Svetskim danom Daunovog sindroma, a nošenje dve različite čarape na ovaj dan simbolizuje solidarnost prema ljudima sa trizomijom hromozoma 21. MISMATCH kolekcija predstavlja podršku različitosti, ali i podršku mnogim prodavcima našeg magazina.

  Prilikom kupovine MISMATCH čarapa, na sajtu  www.paarsocks.com, unesite kod #liceulice i tako donirajte 15% našim prodavcima!

  Ova kolekcija je jedinstvena zahvaljujući svojim kreatorima, dvojici prijatelja, Patriku (23) i Jurgu (31), koji su rođeni sa Daunovim sindromom. MISMATCH kolekcija je nastala u saradnji sa GINGA Ethical Fashion organizacijom, koja radi na ekonomskom osnaživanju osoba sa Daunovim sindromom tako što ih zapošljava i nudi usluge dizajniranja.

  Šerujte vašu MISMATCH kolekciju uz hashtagove #mismatchedsocks #liceulice i podelite sa svojim prijateljima svoje omiljene solidarne kombinacije.