Novogodišnja kolekcija proizvoda: Sigurni iz dana u dan

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Novogodišnja kolekcija proizvoda: Sigurni iz dana u dan

  Sigurnost je ono što nam treba, što se računa.

  Evo prilike da saznate, iz prve ruke, šta je to sigurnost za one koji je nikada nisu imali.

  Naš kalendar za 2024, kao i novi ceger, inspirisani su odgovorima naših prodavaca na ovo jednostavno, a teško pitanje — Šta je to sigurnost? Posle su se uključili ilustratori i dizajneri, ali sve je počelo ovim pitanjem i inspirativnim odgovorima.

  Kupujući naše proizvode iz kolekcije Solidarnost ’24. SIGURNO nećete pogrešiti — dobijate kvalitetan, unikatni proizvod, idealan za poklone, kao i za ličnu upotrebu. Istovremeno dobijate i osmeh zahvalnosti onih kojima ste podarili malo sigurnosti i topline ove zime.

  Kalendar za 2024. godinu: Sigurni iz dana u dan

  Kalendar za 2024 Sigurni iz dana u dan

  Stoni kalendar dimenzija 12x12cm nosi ilustracije Anke Arsenić, a tekst su napisali prodavci i prodavačice našeg magazina. U kalendaru se već nalaze obeleženi važni datumi, kao što su (Dan planete Zemlje, Dan zagrljaja, Dan ljudskih prava, itd), a spreman je za vaše važne datume i velike planove! Poručite ga ovde.

  Ceger Sigurnost

  Ceger Sigurnost

  Podržite naše prodavce kupovinom novog novogodišnjeg cegera i pružite im sigurnost koju gotovo nikad nisu imali. Jer sigurnost je potrebna svima. Ceger dimenzija  380mmx420mm nosi ilustraciju Anke Arsenić i citat naše prodavačice Marije. Poručite ga ovde.

  Novogodišnji paketi

  1 PAKET kalendar ceger pretplata

  Za one koji žele više za sebe ili drage osobe, pripremili smo novogodišnje pakete koji uključuju različite kombinacije naših proizvoda:

  • Novogodišnji paket 1: kalendar, ceger, pretplata. Poručite ga ovde.
  • Novogodišnji paket 2: kalendar i pretplata. Poručite ga ovde.
  • Novogodišnji paket 3: ceger i pretplata. Poručite ga ovde.

  Poručite svoju omiljenu naslovnicu

  rialda dizdarevic

  Naslovnice našeg magazina jedan su od najomiljenijih detalja za mnoge čitaoce. Zato smo odlučili da neke od njih učinimo dostupnim u A3 formatu, kako bi krasile vaš omiljeni prostor. Podržite naše prodavce i prodavačice kupovinom ilustracija Monike Lang, Rialde Dizdarević, Uroša Pavlovića, Vedrana Štimca i Vladana Nikolića.

  Postani Liceulice Sigurica

  Pružite sigurnost našim vrednim prodavačicama i prodavcima tako što ćete postati njihova Sigurica u 2024. kroz mesečne donacije. Prvi cilj je 500 Sigurica — trenutno nas ima 259. Pridružite se ovde.

  budi sigurica

  Podržite naše prodavce kupovinom ovih novogodišnjih proizvoda i pružite im malo sigurnosti. Jer sigurnost je potrebna svima, pogotovo onima koji je nikada nisu imali.