Novi kalendar #podrskajevazna konačno u prodaji - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Novi kalendar #podrskajevazna konačno u prodaji

  Novi kalendar za 2018. godinu #podrskajevazna konačno se nalazi u prodaji. Kao i do sada i pred ove novogodišnje praznike LICEULICE će vas obradovati fantastičnim ilustracijama i sjajnim idejama koje novi kalendar nosi sa sobom.

  Dan nekada traje predugo, a nekada nam nije dovoljno ni kada bi imao 48 sati. Za one dane koje bismo voleli da traju večno, poručite kalendar i nekad zaustavite vreme za dobre stvari. U kalendaru (12x12cm) se već nalaze obeleženi važni datumi, kao što su Svetski dan planete Zemlje, Svetski dan ljudskih prava, Svetski dan zagrljaja i mnogi drugi, a spreman je i za vaše važne datume i velike planove.

  Ilustracijama onih koji su stali u odbranu vrednosti kojima svakodnevno činimo društvo boljim mestom otvaramo novu stranicu, spremnu za hrabre korake naših korisnika, Marka, Davida, Milutina, Nace, Mirka, zbog kojih ulica ima nasmejanije lice.

  Ilustracije su nam ove godine poklonili: Škrabac, Ines Glavaš, Bruka Notes, Lea Levi, Daniel Kovač, jachim 992, Jana Vuković, Sanja Drakulić, Miljan Ristić, Tijana Golubović, Nikola Puzigaća, Dušan Rajić.

  Kalendar #podrskajevazna idealan je novogodišnji poklon za vaše zaposlene ili parntere i saradnike jer i ove godine naš kalendar broji samo dobre dane. Nastavite da ih brojiite sa nama i kupovinom kalendara podržite naše prodavce kojih je sve više i kojima je vaša pomoć od velikog značaja. U proteklom periodu uz vašu pomoć uspeli smo da obezbedimo posao i zaradu, psiho-socijalnu i ekonomsku podršku za više od 300 pojedinaca i pojedinki. Distributivna mreža se konstantno širi, a trenutno broji oko 100 aktivnih prodavaca, koji prodaju preko 8.500 primeraka po broju. Uz sav trud i posvećenost mnogih, opstanak i dalji razvoj programa LICEULICE nemoguće je ostvariti bez vaše podrške.

  Podržite naše prodavce u naporima da pomognu sebi već danas. Vaša podrška zaista može da promeni nečiji život.

  Kalendar možete kupiti u Beopolisu, najboljoj knjižari u gradu, a ukoliko niste u mogućnosti, možete ga poručiti na našoj Facebook stranici ili nam pisati na adresu donacije@liceulice.org. Paket vam šaljemo PostExpressom, a plaćanje se vrši pouzećem.