Nova godina je naša najbolja šansa - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


    Nova godina je naša najbolja šansa

    Kafana Manjež 29. decembra tokom dana organizuje novogodišnje druženje s prodavcima magazina Liceulice.

    U duhu predstojećih praznika i sa idejom da prodavcima zima bude toplija tog dana ćemo prikupljati novac za kupovinu novih rukavica koje će im olakšati svakodnevni boravak na ulici. Poslednjeg petka u godini od podneva do mraka služićemo kuvano vino i pečene kropmire, a vas pozivamo da nam se pridružite i da ovu 2017. zajedno završimo tako što ćemo narednu nekome učiniti lepšom.

    Ovo će biti i prilika da istovremeno nabavite novi broj časopisa od kojeg najugroženiji zarađuju, zbog kojeg se osećaju prihvaćeno i s kojim zajedno uče kako se prave nove šanse, a koji iz meseca u mesec na naše ulice donosi teme za koje nema mesta u drugim medijima pričajući priče boljeg društva.

    Da ova zima bude topla svima nama i da se radujemo narednoj pomažu akcije u kojima svi zajedno učestvujemo. Zato je važno da se 29. decembra pojavite u što većem broju i svojim novčanim doprinosima omogućite našim prodavcima da i dalje vredno rade u novim rukavicama prkoseći hladnim zimskim danima. Kafana Manjež nalazi se u ulici Svetozara Markovića 49, gde vas očekujemo, a do tada možete učiniti još nešto humano i projekat Liceulice, koji se nalazi u stalnoj finansijskoj neizvesnosti, podržati tako što ćete se pretplatiti, donirati novac, kupiti neke od naših proizvoda, a sve informacije možete pronaći na našem sajtu.