NCR zaposleni obezbedili 200 toplih obroka za Liceulice prodavce

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Zaposleni NCR Srbija obezbedili 200 toplih obroka za Liceulice prodavce

  NCR Voyix and NCR Atleos sada već tradicionalno šire radost i toplinu u vreme kada su našim prodavcima i prodavačicama najviše potrebni.

  ncr podrška

  Znajući da se zajedničkim radom može postići mnogo, NCR Voyix Serbia & NCR Atleos Serbia su se, kao i prošle godine tako i ove, udružili da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija i obezbedili 200 toplih obroka za Liceulice prodavce i prodavačice.

  ncr liceulice

  „Ponovo smo organizovali našu akciju tradicionalnog kuvanja za korisnike fonda Liceulice, neprofitne organizacije posvećene poboljšavanju života pripadnika i pripadnica marginalizovanih grupa. Briga i posvećenost lokalnoj zajednici uvek će biti jedan od naših najvažnijih prioriteta“, rekao je Stefan Lazarević iz NCR Voyix.

  ncr kuvanje

  NCR Voyix Srbija i NCR Atleos Srbija su inače naši partneri i Heroji promene za 2023. godinu.
  Hvala, dragi prijatelji, za vašu solidarnost i podršku sugrađanima sa margine društva!

  ncr zaposleni podrška liceulice

  Ako i vi želite da podržite Liceulice prodavce i prodavačice, pogledajte koje su mogućnosti podrške kompanija i javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org.