Miloš Teodosić za naše prodavce! - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


    Miloš Teodosić za naše prodavce!

    U sredu 30. maja u 19 časova završena je onlajn humanitarna aukcija nadmetanja za potpisani dres LA Clippersa Miloša Teodosića. Dres je prodat za 25.010 dinara, a sav prihod ide u fond Liceulice za svakodnevnu podršku našim prodavcima i prodavačicama.

    Miloš Teodosić se na ovaj način pridružio brojnim poznatim ličnostima koje prate naš rad i podržavaju ga na različite načine. A koliko je važno da Liceulice nastavi sa uspešnom integracijom obespravljenih članova i članica našeg društva možda se najbolje može videti iz izjave jedne od naših prodavačica: „Meni ovo vraća dostojanstvo. Zahvaljujući projektu Liceulice, imam prihode posle više od petnaest godina”.

    Ako ste propustili priliku da se kroz aukciju uključite u neki od vidova podrške i pomognete opstanku čitavog Liceulice projekta, tu su i dalje brojni načini da to  uradite sada. Ako cenite trud naših prodavaca i ako mislite da je dobro da postoji mediji poput magazina Liceulice, kupujte magazin od naših prodavaca, pretplatite se, podržite nas novčanim prilozima, govorite o nama, širite dobre vesti i važne informacije. Učinite to već danas, a sve što vas zanima o nama i načinu na koji možete da doprinesete možete pronaći na našem novom sajtu. Podržite Liceulice! Kupujte magazin od naših prodavaca, jer, kao što već znate, kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulice pomažete sebi.