Magazin Liceulice sada možete kupiti od prodavca i bez keša

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Magazin Liceulice sada možete kupiti od prodavca i bez keša

  Kada sledeći put budete sreli našeg prodavca, a slučajno nemate gotovinu, znajte da ga možete podržati kupovinom magazina i putem kartice, uz pomoć telefona i skeniranja QR koda. Zahvaljujući hvala.tips, aplikaciji koja omogućava ostavljanje bakšiša platnim karticama, sada možete bezbedno i jednostavno platiti svoj primerak.

  liceulice placanje karticom

  Proces plaćanja je brz – skenirajte QR koji se nalazi na legitimaciji prodavca i izaberite željeni način plaćanja – karticu, Google Pay ili Apple Pay. Plaćanje je bezbedno i zaštićeno garancijom Raiffeisen banke. Nakon uplate, novac se prebacuje direktno na račun prodavca. Pritom, aplikacija hvala.tips naplaćuje proviziju od 10 odsto koju možete platiti vi ili organizacija Liceulice.

  magazin liceulice placanje

  Ova opcija za sada je dostupna kod određenih prodavaca u Beogradu, koje ćete prepoznati po QR kodu na identifikacionoj kartici. Očekujemo da će svi naši prodavci uskoro raspolagati ovom praktičnom opcijom.