Akcija LiceVanUlice - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Akcija LiceVanUlice

  Usled pandemija virusa Covida 19 proglašene su mere vanrednog stanja koje nalažu izolovanost od drugih ljudi, nemogućnost fizičkog kontakta, ukidanje aktivnosti kao što su druženja, šetnje, zajednička okupljanja u omiljenim kafićima i restoranima…

  Međutim, unutar opštih problema i problema većine (penzioneri, zdravstveni radnici, školarci) posebne grupe imaju posebne potrebe na koje su mnogi zaboravili.

  Prodavci našeg magazina su osobe koje su na marginama društva i u redovni uslovima, a kako je njihov način izdržavanja u direktnoj vezi sa vremenom koje provode na ulici radeći, prazne ulice su nepremostiva prepreka.

  Shodno novonastaloj situaciji, ideja je da ih aktiviramo i vratimo na posao, čak i u doba karantina.

  Kako?
  Shvatili smo da umesto po gradu, ljudi najviše vremena provode u ’šetnji’ kroz njuz fidove i profile na društvenim mrežama. Zato smo smislili način da se naši prodavci nađu na ulicama današnjice i ponovo nalete na svoje kupce.

  Suštinski, njihov mehanizam prodaje iz offline sveta preslikavamo na online.

  Dok traje zabrana izlaska, lansiramo akciju LiceVanUlice. Prodavci će se kroz video zapise obraćati svima, baš kao što to rade kada susretnu prolaznike na ulici. Ipak, u online svetu su stvari malo drugačije…

  Ovog puta, pozivaće internet prolaznike da ih podrže kupovinom našeg online izdanja.

  Očekujte ih dok skrolujete i krstarite svojim društvenim mrežama. Pojaviće se iznenada, baš kao nekada. Javljaće vam se i sa profila svih onih kafića i udruženja ispred kojih ste često mogli da ih vidite. Podsetiće vas da su i dalje tu, na istom mestu, samo u online okruženju.

  I da, ako ovih dana slučajno ’naletite’ na našeg prodavca, ne prelazite na drugi kraj online ulice. Budite solidarni, svajpujte i kupite online izdanje LiceUlice jer danas… Danas je važnije da se sretnemo više nego ikad. Ekran u Ekran.