Liceulice u gostima: Symphony

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice u gostima: Symphony

  Kada nas kompanije pozovu u goste, naši prodavci se oduševe.

  Odlazak u prijateljski prostor, zajednicu, među ljude koji ih podržavaju i razumeju, njima znači s v e. Tako je naš prodavac Srđan proveo jedno poslepodne sa zaposlenima kompanije Symphony gde je prodao više od 50 magazina, ručao i stekao nove prijatelje. Još uvek nam priča kako se super proveo.

  Uz ogromnu zahvalnost drugarima iz Symphony za podršku i prijateljstvo koji se neće završiti na jednom druženju, pozivamo sve kompanije koje imaju prostora, vremena i volje za podršku i druženje sa našim prodavcima, da nam se jave putem mejla donacije@liceulice.org.

  symphony liceulice

  Ova vrsta podrške postaje sve značajnija kako nam se visoke temperature letnjih meseci približavaju, a leto je ove godine počelo rano. Zahvalni smo Symphony kompaniji što su Srđanu pružili prijateljsku ruku. Svaki oblik podrške je veoma važan za prodavce magazina Liceulice, te je i ova akcija veoma značajna. Prijateljstvo, kontinuirano prepoznavanje problema straha, neizvesnosti i siromaštva, kao i važnost podrške je presudna za opstanak prodavaca.

  Više o zaposlenima i radu kompanije Symphony u Srbiji možete saznati putem njihovog sajta, Instagram profila i LinkedIn profila.

  Ukoliko vi ili vaša kompanija želite da se pridružite i podržite naše prodavce i prodavačice, saznajte više o mogućnostima podrške kompanija, direktno donirajte Liceulice Fondu ili nam pišite putem mejla na donacije@liceulice.org. Hvala!