Liceulice u gostima: Nestle Srbija

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice u gostima: Nestle Srbija

  Prodavačice magazina Liceulice Snežana Pušica i Jovanka Obradović družile su se sa zaposlenima kompanije Nestle Srbija. One su sa svojim koordinatorkama po pozivu otišle u Nestle poslovni prostor na Novom Beogradu, upoznale se sa zaposlenima i razgovarale sa njima o svom radu i iskustvima u prodaji uličnog magazina. Kako bi ih podržali, zaposleni ove kompanije kupovali su najnoviji novogodišnji dvobroj, novi Liceulice kalendar Sigurni iz dan, kao i pamučni ceger Sigurnost.

  LUL prodavačice u nestle

  Jelena Stojanović, zadužena za interne komunikacije u kompaniji Nestle, rekla nam je da je za ovu kompaniju važno da podržavaju inicijative kakva je Liceulice:

  „Podržavajući ovu jedinstvenu inicijativu, učestvujemo u osnaživanju i inkluziji vrednih Liceulice prodavaca koji su ujedno spona sa kvalitetnim sadržajem, entuzijastično utkanim u svaku stranicu časopisa.”

  nestle lul proizvodi

  Prodavačice magazina, Snežana i Jovanka, pored prodaje i druženja, još su i degustirale nove Nestle proizvode i na kraju zahvalile domaćinima na gostoprimstvu.

  nestle duo zaposleni

  Više o zaposlenima i radu ove kompanije u Srbiji možete saznati putem njihovog sajta i Fejsbuk profila.

  Ukoliko vi ili vaša kompanija želite da se pridružite i podržite naše prodavce i prodavačice, saznajte više o mogućnostima podrške kompanija, direktno donirajte Liceulice Fondu ili nam pišite putem mejla na donacije@liceulice.org. Hvala!