Liceulice u gostima: GateGroup Services

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice u gostima: GateGroup Services

  Jovanka, prodavačica magazina Liceulice, posetila je GateGroup Services, na poziv ove kompanije. Prilikom druženja sa zaposlenima, Jovanka je takođe prodala više magazina nego što bi inače za to vreme prodala na ulici. To je posebno obradovalo, jer Jovankino zdravstveno stanje nije kao što je bilo i prodaja na ulici joj sve teže pada.

  „Moje zdravstveno stanje se sve više pogoršava i sve mi je teže da šetam, da pronalazim najbolje vreme i mesto za prodaju. Naročito me brinu vrućine i sve što dolazi, moraću da se dovijam. Kad odem u goste i prodajem, porazgovaram sa ljudima, popijem kafu, sok i znam da mogu da računam na prodaju, i to mi mnogo znači tog, a i narednih dana”, rekla nam je Jovanka.

  gategroup liceulice

  Kupovinom magazina od prodavaca na ulici građani podržavaju prodavce i pomažu im da dostojanstveno zarade za život. Međutim, na pragu nam je leto koje će biti još toplije od prethodnog, a u takvim vremenskim uslovima teško je i našim prodavcima i građanima koji se užurbano kreću ulicama ili prosto izbegavaju boravak napolju zbog vrućine.

  Kako bismo i u takvim okolnostima obezbedili što bolje i sigurnije uslove za rad našim prodavcima i kako bi oni ostvarili nivo prodaje i prihoda neophodan za dostojanstven život, boravak u različitim kompanijama na sat ili dva za naše prodavce znači mnogo.

  Svetlana Damjanović iz GateGroup Services kaže da često viđa prodavce u gradu, ali da se ipak dešava da prođe neko vreme da ne sretne nijednog:

  „Videli smo na mrežama da može da se organizuje poseta prodavaca i da kompanije to već uveliko rade i shvatili smo da je odličan i jednostvan način sa se nekome pomogne. Ja često srećem prodavce po gradu, međutim, desi se da prođe neko vreme, a da se nisam kretala delovima grada gde oni obično budu, tako da je ovo odličan način da osiguram da ću kupiti magazin.”

  Organizovane prodaje magazina Liceulice vašim zaposlenima nude priliku da:

  • kupe svoj primerak magazina direktno od prodavca ili prodavačice
  • porazgovaraju i provedu neko vreme sa njima
  • nauče nešto novo o svojim sugrađanima koji žive na margini društva
  • uvere se na licu mesta kako solidarnost i empatija menjaju živote na bolje.

  Istovremeno, naši prodavci dobijaju dragocenu priliku da se sklone sa usijane ulice i, makar sat ili dva, provedu u zatvorenim, klimatizovanim prostorijama, među prijateljima, i ostvare prodaju koja im je neophodna za život.

  GateGroup Services, hvala vam što ste se priključili našoj inicijativi Liceulice u gostima: Letnje izdanje pod vašim krovom! Radujemo se svakom sledećem susretu!

  Ako ste i vi želite da podržite naše prodavce ovog vrelog leta, javite nam se putem mejla vendors@liceulice.org ili nas pozovite putem broja telefona 063549365. Hvala!