Liceulice u gostima: Adecco Srbija

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice u gostima: Adecco Srbija

  Prepoznajući veliku potrebu prodavaca i prodavačica magazina Liceulice za organizovanim prodajama i druženjima, nedavno nas je kompanija Adecco Srbija pozvala u goste. Koordinatorka naših prodavaca Nevena i prodavačica Milica, koja se nedavno priključila timu prodavaca magazina Liceulice, otišle su u prostorije Adecco Srbija na Novom Beogradu.

  Pored zadovoljstva što je ponudila i prodala veliki broj novog izdanja magazina, Milica je bila radosna i zbog izuzetnog gostoprimstva zaposlenih u ovoj kompaniji. Tu je bilo bezbroj osmeha i lepih reči, kao i osveženje.

  liceulice i adecco

  Od njih smo primili poziv koji će od sada važiti svakog meseca, te će ih prodavci magazina Liceulice posećivati po izlasku svakog novog broja.

  Uz ogromnu zahvalnost prijateljima iz Adecco Srbija za podršku i prijateljstvo, pozivamo sve kompanije koje imaju prostora, vremena i volje za podršku i druženje sa našim prodavcima, da nam se jave putem mejla donacije@liceulice.org.

  Ova vrsta podrške i solidarne akcije postaje sve značajnija kako nam se visoke temperature letnjih meseci približavaju. Prijateljstvo, kontinuirano prepoznavanje problema straha, neizvesnosti i siromaštva, kao i važnost podrške i solidarnosti je presudna za opstanak prodavaca.

  adecco i liceulice

  Više o zaposlenima i radu kompanije Adecco u Srbiji možete saznati putem njihovog sajtaInstagram profila i LinkedIn profila.

  Ukoliko vi ili vaša kompanija želite da se pridružite i podržite naše prodavce i prodavačice, saznajte više o mogućnostima podrške kompanija, direktno donirajte Liceulice Fondu ili nam pišite putem mejla na donacije@liceulice.org. Hvala!