LICEULICE nedelja - osam godina borbe - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  LICEULICE nedelja – osam godina borbe

  Nizom aktivnosti u periodu od 20. do 27. maja obeležili smo osam godina rada s prodavcima i borbe za bolji položaj najugroženijih. Iz godine u godinu je Liceulice porodica sve više rasla, a danas s ponosom možemo reći da su njeni članovi, pored naših prodavaca i prodavačica, svi dobri ljudi koji na različite načine podržavaju naš rad.

  Liceulice nedelja počela je zajedničkom vikend-akcijom na ulicama Beograda, kada je prodavcima u njihovom svakodnevnom poslu pomagala redakcija magazina Liceulice. Druženje se nastavilo u kafeu Zaokret, gde su prodavci biti zaduženi za muzički izbor namenjen gostima.

  Centralni događaj održan je u sredu u bašti kafea Ljutić, kada je promovisana nova Štenderaj kolekcija majica, od čije prodaje se ovaj program sufinansira, a događaj je na jednom mestu okupio prodavce, članove redakcije, upravnog odbora i saveta, prijatelje i saradnike koji svakodnevno doprinose tome da Liceulice toliko dugo opstaje. Tom prilikom su dodeljene medalje našim prodavcima, a prijateljima i saradnicima uručene su zahvalnice.

  Ove godine su svoj doprinos programu dali muzičari Boris Mladenović, Ana Ćurčin, Ana Avramov i Weird fishes.

  Ova uzbudljiva nedelja završena je prodajom magazina na ulicama Novog Sada i zajedničkim odlaskom novosadskih i beogradskih prodavaca na predstavu Zvezdara Teatra, koji od početka ove godine ugošćava prodavce besplatnim kartama za predstave na večernjoj sceni u okviru projekta „Pozorište je i moja kuća”.

  Ne dozvolite da se humani gestovi i događaji koji promovišu naš rad tu zaustave! Podržite nas novčanim prilozima, pretplatite se na naš magazin ili potražite naše prodavce na ulicama Beograda i Novog Sada. Naši prodavci zavise od vaših odluka, i zato ne oklevajte da nečiji život učinite lakšim i lepšim. Sve informacije o tome kako da iskažete svoje čovekoljublje možete pronaći na našem novom sajtu.