Liceulice nedelja najavljuje Belgrade Less Ordinary - BLO - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice nedelja najavljuje Belgrade Less Ordinary – BLO

  U okviru ovogodišnje #LULnedelje kada se već tradicionalno zahvaljujemo prodavcima, partnerima i svima onima koji iz dana u učestvuju u našoj priči, ovaj put najavljujemo i pokrećemo nešto sasvim novo za sve nas.

  Prvi put ulični magazin izlazi na engleskom jeziku, pod nazivom Belgrade Less Ordinary i namenjen je pre svega posetiocima Beograda koji žele da ga upoznaju izvan redovnih tura, glavnih ulica i zvanične istorije.

  Sa druge strane, ovo je još jedan način da se podrže prodavci kao i celokupan Liceulice program koji već devet godina pravi jednu veliku solidarnu porodicu u kojoj smo svi ravnopravni.
  Prilika je naravno i da svi mi zajedno otkrijemo neke priče i komšije s kojima se do sada nismo upoznali.

  Zato vas pozivamo da nam se ovim povodom pridružite u četvrtak (23. maj u 19 časova u KC Grad) da vidimo i ko su prodavci čiji su trud i zalaganje obeležili prošlu godinu i na kraju da sve to začinimo žurkom koju pravi prijatelj i još jedno liceulice Spacewalker.

  Učestvujte u stvaranju jednog novog grada, nabavite svoj BLO pasoš, i postanite jedan od njegovih prvih građana.