LICEULICE NEDELJA 2020 - deset godina borbe - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  LICEULICE NEDELJA 2020 – deset godina borbe

  25 – 31.05.

  Iako smo se ove godine suočili sa različitim nepovoljnim okolnostima koje su nam svima poremetile planove, mi ne odustajemo od toga da, uprkos svemu, obeležimo Liceulice nedelju. Kao i većina uličnih novina na svetu, i mi smo se našli pred velikim izazovom u proteklom periodu, kada po prvi put prodavci nisu mogli da budu na ulicama. Ipak, i u tom teškom vremenu smo uspeli da im pružimo kako finansijsku tako i psihosocijalnu podršku, uz ogromnu pomoć donatora, čitalaca i prijatelja s raznih strana.

  Uslovi za rad polako normalizuju, prvi prodavci se vraćaju na ulicu i uskoro očekujemo i izlazak novog broja, još uvek nema mogućnosti za održavanje Liceulice nedelje. Zbog toga ćemo ove godine sve aktivnosti usmeriti ka snažnoj onlajn kampanji, pomoću koje ćemo na nešto drugačiji, ali jednako atraktivan način, predstaviti naše prodavce, i kroz njihove priče osvetliti i značaj Liceulice fonda za čitavu zajednicu.

  U narednoj nedelji pratite naše društvene mreže i sajt – ako nam ulice još uvek nisu u potpunosti dostupne, to ne znači da podrška i solidarnost nisu važni!

  Vaš Liceulice tim

  #podrškajevažna #LULnedelja2020