Liceulice nam pomaže da nešto zaradimo, ali i da se družimo i budemo srećniji - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice nam pomaže da nešto zaradimo, ali i da se družimo i budemo srećniji

  Naše prodavce ste i ove godine sretali na ulicama, na kojima se svakoga dana trude da zarade za dostojanstven život, ali i da se kroz razgovor sa kupcima osete kao deo zajednice. U novogodišnjem broju neki od njih su podelili sa vama po čemu će pamtiti ovu godinu, ali i šta žele sebi i drugima u novoj 2020. godini.

   

  Milutin Savić

  Rad u časopisu Liceulice pomogao mi je tokom 2019. godine da nešto zaradim i budem srećniji. Pored toga, omogućava mi da budem kreativan u prodaji i pristupu ljudima, da pevam i budem čovek, a ne robot iz supermarketa. Mladim ljudima želim da u novoj 2020. manje bleje, a da više vremena provode u pravom druženju. To isto želim i starijima. Svim ljudima želim puno ljubavi, druženja i uživanja u životu, onako kako oni znaju i umeju. Sebi želim da mi dok prodajem na ulici ređe govore: „Hvala, već sam kupio ovaj broj“.

  Milan i Sloba Lazić

  Milan i Sloba su jedinstveni po tome što su braća koja prodaju Liceulice. Pružaju podršku jedan drugome, a vole i da se druže i sarađuju sa ostalim kolegama. Evo njihovih želja za 2020. godinu, kao i osvrta na godinu koja se upravo završava.

  Sloba Lazić: Prodajući Liceulice dopunjavam kućni budžet, jer su penzije male, ali mi je prijalo i to što sam se družio s drugim kupcima i prodavcima. Ove godine sam završio kurs za rad na računarima, što mi je bilo veoma korisno, a 2020. planiram da krenem na kurs engleskog jezika. U novoj godini želim da svi budu srećni i zadovoljni. Svojoj partnerki Vesni želim da se oporavi i da zajedno uživamo u životu.

  Milan Lazić: U 2020. želim sebi i svojim kolegama još bolju prodaju i više međusobnog druženja, a svim drugim ljudima želim mnogo uspeha na svim poljima. Najveća želja mi je da u sledećoj godini otputujem na neku lepu planinu.

  Luiza Kamberovski

  Tokom prošle godine rad u časopisu mi je doneo mogućnost da zaradim platu i da se osećam lepo. Sviđa mi se i to što mogu da ga prodajem sa drugaricama iz udruženja i da tako zajedno provodimo vreme. Moja želja u sledećoj godini je da svi mi prodavci prodajemo zajedno, da se družimo i radimo bez svađe. Želim i svima koji nemaju posao da ga pronađu i žive kako treba.