Liceulice od sada i na Aerodromu „Nikola Tesla”

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice od sada i na Aerodromu „Nikola Tesla”

  Liceulice se odnedavno čita i na Aerodromu „Nikola Tesla”.

  Ako nekuda putujete, ako odnekud stižete, prodavci magazina Liceulice vas od sada dočekuju i ispraćaju. Poželite i vi njima dobrodošlicu na još jedno prodajno mesto tako što ćete kupiti magazin koji ćete sigurno pročitati tokom lêta, a onda i zadržati u svojoj biblioteci.

  Liceulice na aerodromu Nikola Tesla

  Tokom prvog dana na aerodromu, Snežana i Ivan su prodavali magazin ispred check-in redova, kod polaznih terminala i u holu aerodroma. Oni su vešto prilagodili svoj rad novom okruženju i prostoru. Snežana kaže da nikada nije osetila toliku gužvu i nalet ljudi, a Ivan je neprestano otkrivao nove mogućnosti u prodaji na jednoj ovako prometnoj i specifičnoj lokaciji.

  Liceulice prodaja na aerodromu

  Vanja i Iva, koordinatorke prodavaca, ističu da je aerodrom mesto susreta i poručuju da malo strpljenja putnika u žurbi prodavcima magazina Liceulice zaista mnogo znači.

  Kupi Liceulice na aerodromu

  Pored toga što su podržali prodavce magazina tako što su im omogućili prodaju na jednoj od najprometnijih tačaka u Beogradu, prijatelji sa Aerodroma „Nikola Tesla” ih dodatno podržavaju tako što otkupljuju jedan broj primeraka magazina Liceulice za svoje zaposlene.

  Liceulice i aerodrom Nikola Tesla

  Drago nam je i zahvalni smo što je i beogradski aerodrom sada deo solidarne zajednice koja podržava Liceulice prodavce i gradi sigurniju i izvesniju budućnost za njih. Radujemo se i nadamo se dugoročnoj i uspešnoj saradnji.