Liceulice je pred gašenjem – treba nam vaša podrška! - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice je pred gašenjem – treba nam vaša podrška!

  Poštovani prijatelji,
  Zahvaljujući vašem angažovanju, solidarnosti građana i nekolicine firmi, skupili smo dovoljnu sumu da možemo da štampamo još jedan, 32. broj magazina Liceulice. Zajedno smo uspeli da obezbedimo da naši prodavci i u narednih 45 dana imaju posao, prihode i nešto više od života. Jedno veliko hvala svima.
  Ipak, 45 dana i nije neka svetla budućnost. Veoma je važno da humani programi poput našeg postignu stabilnost na koju se oni koji od njih zavise mogu osloniti.
  Zato vas molimo da vaša podrška ne izostane ni u budućnosti. Delite informacije o nama. Kupujte naš magazin. Pretplatite se. Obucite naše jedinstvene Štenderaj majice.Postanite Heroj promene. Zovite nas u goste.
  LICEULICE nastavlja svoju borbu na oba fronta:
  – kao fond za podršku najugroženijih, trudićemo se da steknemo poverenje još većeg broja građana, firmi, državnih i privatnih donatora. Da zaposlimo još mnogo više prodavaca i da im pružimo još raznovrsniju neophodnu pomoć.
  – kao nezavisni i neprofitni medij, nastavićemo da unapređujemo kvalitet magazina i ugled kod čitalaca, da afirmišemo ravnopravnost i toleranciju, da zagovaramo javni interes, pro-aktivni optimizam, održivi razvoj i filantropiju, kao i druge zapostavljene vrednosti u našem društvu, i tako doprinosimo pomalo zapostavljenoj funkciji medija kao sredstva emancipacije, edukacije i jačanja solidarnosti u zajednici.

  Kako možete pomoći:

  1. Donirajte bilo koju sumu, u skladu s vašim mogućnostima, jednokratno ili svakog meseca
  2. Podržite nas kroz pretplatu i postanite naš redovni čitalac
  3. Kupite sebi ili nekome majicu Liceulice iz naše kolekcije Štenderaj
  4. Proširite ove informacije

  Osnovne informacije o pretplati i donacijama:

  Cena za 6 brojeva je 900 dinara + 100 din ptt troškovi što je ukupno 1000 dinara

  Uplatita se može vršiti na sledeći račun:

  ERSTE BANKA: 340-11006764-87

  Svrha uplate: Podrška magazinu Liceulice

  Korisnik: Liceulice, Svetozara Markovića 42a, 11000 Beograd

  *Za uplate iz inostranstva SWIFT je GIBARS22, IBAN: RS35340000001100676487, a cena pretplate je 20€.

  Napomena: Za sve dodatne informacije u vezi sa pretplatom iz inostranstva možete nas direktno kontaktirati. Takođe napominjemo da neke strane banke naplaćuju troškove transfera, a neke ne.

  OBAVEZNO nam pošaljite potvrdu da ste uplatili novac i adresu na koju želite da dobijate magazine. Ove informacije nam  možete poslati na redakcija@liceulice.org ili u privatnoj poruci na našoj FB stranici (https://www.facebook.com/LICEULICE).