Liceulice je feminizam - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


    Liceulice je feminizam

    Nova godina polako odmiče, a nagrade za LICEULICE ne prestaju!

    Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo u okviru sada već tradicionalne manifestacije „BeFem – Bring The Noize Vol.2” dobili nagradu za feminističko savezništvo u medijima. I ovogodišnje osmomartovsko veče, nakon borbenog dana, proveli smo na BeFemovoj manifestaciji u KC Grad, gde su dodeljene godišnje nagrade i priznanja za istaknute feminističke akcije, kolektive i pojedinke u 2017. godini.

    Želimo da se zahvalimo BeFemicama na ukazanom poverenju, a vas, dragi prijatelji, da podsetimo da nam prave i velike borbe tek predstoje. Za bolje i pravednije društvo, za društvo u kome žene neće biti žrtve seksualnog nasilja i uznemiravanja, za društvo u kome će država voditi računa o svojim najugroženijim članovima nastavljamo borbu kako kritičkim tekstovima u našem magazinu, tako i na ulicama, na tribinama, u parkovima i gradskom prevozu, kroz razgovore s poznanicima i prijateljima. Jer solidarnost je naša snaga!

    Zato nastavite da gradite sa nama humanu mrežu pozitivnih ideja i podržite naš rad različitim novčanim donacijama, pretplatite se na naš magazin ili potražite naše prodavce na ulicama Beograda i Novog Sada.