Liceulice na Digitalk konferenciji u Nišu

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice na Digitalk konferenciji u Nišu

  Ove godine, Liceulice je bilo jedan od učesnika Digitalk konferencije u Nišu!

  Nevena Tomović, koordinatorka Liceulice prodavaca zadužena za saradnju sa biznisima, fokusirana na razvoj inovativnih pristupa za prikupljanje resursa i osnaživanje marginalizovanih zajednica kroz održive inicijative i socijalno preduzetništvo, govorila je o fundraising strategiji naše organizacije, o uspešnim crowdfunding kampanjama i dugogodišnjem, postepenom građenju danas snažne LuL zajednice zahvaljujući kojoj smo prevazišli svaku krizu i zbog koje smo i dalje tu.

  nevena tomović digitalk

  Posebnu pažnju tokom predavanja Nevena je posvetila Liceulice Sigurice kampanji koju smo pokrenuli ovog septembra u potrazi za prijateljima koji će dugoročnom podrškom, kroz mesečne donacije, našim vrednim prodavcima pružati ohrabrenje i veru u budućnost, a pre svega – osećaj sigurnosti.

  Konferencija Digitalk Niš trajala je od 27. do 29. oktobra 2023. i okupila je sjajan krug predavača i panelista, i pokrenula važne teme o simbiozi tehnologije i tradicionalnih biznisa, iskustvu iz najinovativnijih kompanija sa projekata koji menjaju perspektive edukacije, nauke, marketinga. Učestvovali su osnivači startap kompanija koji tržišno testiraju svoje ideje, kao i kreativci koji svojim pripovedanjem kroz različite kanale menjaju svet oko nas.