Liceulice br. 7 - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Liceulice br. 7

  Novi broj aktivističkog magazina LICEULICE, u maniru pravog Džejmsa Bonda, otkriva čitaocima kako se danas putuje. Ne samo turistički, naravno, već i u sopstvenom gradu, u knjigama, javnim prevozom, na obična mesta koja postaju nezaboravna, ali i na ona druga, daleko od agencijskih ponuda.

  U duhu aktivizma, nudimo vam preporuke kako da putujete i o čemu da vodite računa. U pitanju su sitnice, koje vas neće nimalo omesti, a doprinećete boljem životu i meštana i vas samih. Saznajte sve o onom drugom Kairu, životu na ulici i biciklističkim turama uz Dunav. Ako sebi ne možete da priuštite odlazak na daleka mesta, osvrnite se oko sebe, iznenađenja vas čekaju tamo gde najmanje očekujete.

  Naravno, LICEULICE nanastavlja sa uspehom da istražuje prostore aktivizma u društvu, umetnosti, sportu i svakodnevnom životu, te možete da pročitate inspirativnu priču o našoj planinarki Danijeli Jovanović, kao i iskustvima Škole aktivizma i projektima za suzbijanje trgovine ljudima.

  Pročitajte sve o novim bubamarama koje su zavladale Evropom, ko su deca i mladi na aerodromima i šta nam poručuju umetnici koji se bave anti-grafitima.

  Naslovnicu u ovom broju radila je Monika Lang.