Kompanija Florence Healthcare podržala Liceulice prodavce

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Kompanija Florence Healthcare podržala Liceulice prodavce

  Zaposleni beogradskog ogranka američke kompanije Florence Healthcare iskoristili su jedan od sunčanih dana ovog maja da prodaju Liceulice magazin u centru Beograda. Oni su entuzijastično izašli na ulicu, obukli plavo-narandžaste prsluke i prepustili se sigurnom vođstvu svojih mentora — Liceulice prodavaca i prodavačica. Solidarno sa prodavcima, nudili su i prodavali magazin prolaznicima. Ovo je bila jedinstvena prilika za zaposlene ove kompanije da iz prve ruke saznaju kako je to biti prodavac uličnih novina.

  „Iskustvo prodavanja magazina Liceulice je bilo predivno! Svima nam je mnogo drago što smo dobili priliku da provedemo vreme sa prodavcima i zahvalni smo na prilici da od njih učimo“, kaže Katarina iz Florence Healthcare kompanije.

  Kompanija Florence Healthcare podržala Liceulice

  Zahvaljujući nesebičnoj podršci prijatelja — pojedinaca i organizacija, Liceulice već 13 godina uspešno podržava i osnažuje najugroženije članove društva. Zajednička prodaja sa zaposlenima kompanije Florence Healthcare jedan je od primera takve podrške Liceulice korisnicima. Pored solidarne zajedničke prodaje magazina, zaposleni Florence Healthcare su donirali Liceulice Fondu i tako dodatno doprineli izvesnijoj i sigurnijoj budućnosti za Liceulice prodavce!

  Florence Healthcare podržala Liceulice prodavce

  Zahvaljujući korporativnoj filantropiji kompanija poput Florence Healthcare i podršci nebrojenih građana, Liceulice ostaje čvrst oslonac i sigurnost stotinama ekonomski i socijalno marginalizovanih sugrađana. Uključivanjem u mrežu prodavaca magazina Liceulice, dobijaju šansu da budu proaktivni, da rade i zarade, a istovremeno, različitim programima podrške, Liceulice im pomaže da steknu veštine i samopouzdanje, da prevaziđu krize i unesu značajne, pozitivne promene u svoj život.

  Florence Healthcare podržala Liceulice prodavce

  Hvala, Florence Healthcare, na podršci i prijateljstvu!

  Ukoliko vi ili vaša kompanija želite da se pridružite i podržite naše prodavce i prodavačice, možete direktno donirati Liceulice Fondu ili nam pisati putem mejla na donacije@liceulice.org. Hvala!