Za naše korisnike, osobe sa smetnjama u razvoju, učešće u programu  Liceulice  znači da će imati priliku da zarade za život, da će komunicirati sa ljudima širom Beograda, da će dokazati sebi da su sposobni da rade kao i svi ostali naši sugrađani. Prodaja časopisa Liceulice pomaže nam da cenimo sebe, i da nas sugrađani upoznaju u najboljem svetlu ‒ kao vredne i srdačne osobe. (Dejan Kozić, „Živimo zajedno“)

Znatan deo naše prodajne mreže čine partneri u prodaji, organizacije koje pružaju podršku osobama koje su različitim putevima i u različitoj meri dospele na marginu društva. Kroz prodaju magazina Liceulice, naše partnerske organizacije svojim korisnicima nude izuzetno važnu aktivnost. Bilo da pripadaju marginalizovanim društvenim grupama, ili da se uz to bore sa siromaštvom i egzistencijalnom neizvesnošću, ovim ljudima prodaja našeg magazina donosi šansu za bolji život, podiže im samopouzdanje, donosi im radost i osećaj prihvaćenosti, omogućava im zaradu i socijalnu integraciju.

Kroz našu partnersku mrežu, u distribuciju magazina dosad su se uključili: Udruženje „Živimo zajedno“, MNRO Zvezdara, Udruženje „Duša“, Prihvatilište za odrasla i stara lica Beograd, Ženska mirovna grupa iz Pančeva, ŠOSO „Milan Petrović“ iz Novog Sada, Dom za duševno obolela lica Čurug, Patrija iz Novog Sada.

Uključenje u Liceulice distributivnu mrežu pruža mogućnost vašim korisnicima da se (re)integrišu u zajednicu i ostvare prihode. Ovo je i prilika za organizacije da razvijaju vlastite kapacitete za socijalno preduzetništvo i ostvaruju prihode dobrodošle u stalnoj borbi za opstanak i održivost.

Liceulice trenutno raspolaže resursima dovoljnim da održava i razvija mrežu prodavaca u Beogradu i Novom Sadu, zbog čega su nam izuzetno važne partnerske organizacije i/ili pojedinci iz drugih gradova u Srbiji, koji bi želeli da se priključe kao partneri u distribuciji. Ukoliko želite da postanete deo naše distributivne mreže, više informacija možete pronaći ovde, ili nam pišite na office@liceulice.org.

Pojedinci zainteresovani za prodaju u Beogradu mogu se odmah prijaviti za obuku, posle čega će dobiti svoje prodajno mesto u gradu i ubrzo početi da rade.

Bilo da ste pojedinac ili organizacija, čekaju vas široka podrška, korisne informacije i uputstva, različite vrste obuke, uvid u razrađene modele rada, i naravno visokokvalitetan magazin Liceulice, koji ima dobru reputaciju i koji se sve više traži.

Ukoliko ste zainteresovani da se priključite našem programu, ili imate dodatna pitanja, ne oklevajte da nam se javite na telefon 011/2686 567 ili imejl adresu office@liceulice.org.