Hemofarm fondacija podržala Liceulice prodavce

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Hemofarm fondacija podržala Liceulice za praznike

  Za mnoge od nas, vreme novogodišnjih praznika nije vreme sreće i radosti, već još većeg stresa i neizvesnosti nego inače. Hemofarm fondacija je prepoznala veliku potrebu naših prodavaca za sigurnošću i izvesnošću, te je odlučila da ih podrži.

  Kako su nam rekli kada su nam se javili, „praznici su vreme kada bi trebalo da budemo tu jedni za druge i pružimo podršku onima kojima je neophodna“.

  Hemofarm fondacija Liceulice

  „Zaposleni Hemofarm kompanije i Hemofarm fondacije priključili su se akciji podrške prodavcima magazina Liceulice, kako bi oni i njihove porodice predstojeće praznike proveli u kakvoj-takvoj izvesnosti, jer je sigurnost danas svima preko potrebna. I to ne samo u ovo doba godine. Uvek je važno da negujemo osećaje humanosti i zajedništva, da brinemo o ljudima i široj zajednici, jer borba za bolje društvo počinje od nas koji ne prihvatamo svet kakav jeste, već se borimo za svet kakav bi trebalo da bude – zdraviji, pravedniji i solidarniji“, poručila je Suzana Đorđević, direktorka Hemofarm fondacije.

  Hemofarm fondacija je podržala produkciju i štampu našeg novogodišnjeg dvobroja, obezbedivši novčanu donaciju, a takođe je i dodatno prikupljala sredstva na novogodišnjoj proslavi.

  Sigurnost je ono što je važno, što se računa uvek, a u ove praznične dane, još više. Hvala ovim divnim ljudima koji su videli, prepoznali i podržali naše prodavce.

  budi sigurica

  Ukoliko i vi želite da ih podržite, javite nam se putem mejla donacije@liceulice.org.