„Gradske face“ u Uličnoj galeriji - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  „Gradske face“ u Uličnoj galeriji

  Predstavljamo vam kampanju Gradske face koju je za potrebe promocije prodavaca magazina Liceulice  osmislila i realizovala agencija Havas Adriatik. Ova kampanja je deo društveno odgovorne akciju #KampanjaNaDar, koju je povodom svog petog rođendana pokrenuo Portal „Marketing mreža“. Kao prvi  u nizu događaju u okviru ovog projekta, 14. septembra u Uličnoj galeriji, (pešački prolaz između Trga Nikole Pašića i Nušićeve ulice u Beogradu) otvorena je  izložba pod nazivom „Gradske face“. 

  Cilj kampanje  je povećati  vidljivost programa  Liceulice kao  i prodavaca, naših  korisnika.  Posetioci izložbe su pored druženja sa prodavcima imali priliku i da se upoznaju sa najvažnijim  rezultatima i  postignućima u sedmogodišnjem delovanju programa Liceulice

  Na otvaranju se okupio veliki broj saradnika, prijtelja i podržavaoca  projekta Liceulice , a među kojima su se našli  Sergej i Bane Trifunović, Anđela Jovanović, Ana Mandić, Slaven Došlo, Maja Šuša i mnogi drugi. Pored  prilike da pogledaju  izložbu,  posetioci su se  družili i  sa prodavcima, što nas je na emotivan način još jednom podsetilo  da grad pripada svima.

  Ovaj događaj, kao i čitava kampanja, je posvećen prodavcima magazina Liceulice, koji iz godine u godinu vredno, hrabro i širokog srca osvajaju nove ulice Beograda. Svaki kraj ima svoje lokalne „gradske face“ prepoznatljive i popularne među prolaznicima. Kroz kampanju želimo da naši prodavci postanu prave lokalne „gradske face“ na mestima na kojima prodaju magazin Liceulice. Zbog toga smo u kvartovima gde svako od njih prodaje magazin lepili  plakate sa njihovim likom, a zatim snimali reakcije prodavaca nakom što bi ugledali svoje lice na plakatu, od čega smo napravili i kratak video koji možete pogledati na našim društvenim mrežama. Pored toga, brojni naši prijatelji su obli prepoznatljivi plavi  prsluk i prodavali  magazima Liceulice pokazavši tako da su zaista svi oni koji nose plave prsluke  prave „gradske face“.

  „ U projekat Liceulice smo ušli puni entuzijazma, nesvesni sa kakvim ćemo se sve poteškoćama susresti i čemu će nas ovo iskustvo sve naučiti. Veoma mi je drago što postoje ljudi koji se nisu predali letargiji koja vlada ovim društvom i koji ne okreću glavu, već malim delima menjaju svet oko sebe.“ – istakao je Bane Trifunović, glumac i jedan od pokretača magazina Liceulice.

  Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su svojim prisustvom ulepšali izložbu novootkrivenih  gradskih faca  i na taj način našim prodavcima ulili dodatnu snagu i veru da njihov trud da promene svoj život ima smisla.

  Nastavak kampanje možete pratiti na društvenim mrežama, na našoj FacebookInstragram i Twitter stranici.