Glasanje za najbolju naslovnicu uličnih novina - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


    Glasanje za najbolju naslovnicu uličnih novina

    Međunarodna mreža uličnih novina (INSP) povodom dvadeset pet godina postojanja je po prvi put pozvala čitaoce da glasaju za najbolju naslovnicu. People’s Cover Award bira se između naslovnica koje su bile u užem izboru za zvaničnu nagradu INSP-a u poslednjih pet godina (ukuono 25 naslovnica iz 17 zemalja), a možemo da se pohvalimo da je među njima i naslovnica 32. broja magazina Liceulice, autorke Sanje Stojkov.

    Podsetimo i da je Međunarodna mreža uličnih novina do sada mnogo puta nominovala Liceulice za najbolji dizajn i najbolju naslovnicu, a nagradu smo 2017. godine dobili upravo za naslovnicu koja je sad u konkurenciji, a koja je posvećena temi feminizma i rodne ravnopravnosti.

    INSP mreža podržava preko 120 uličnih novina iz čitavog sveta, omogućava prevod i razmenu najkvalitetnijih sadržaja, čini ulične novine vidljivijim kako na globalnoj medijskoj sceni tako i na lokalu, a na taj način posredno osnažuje i preko dvadeset hiljada uličnih prodavaca u 35 zemalja.

    Ne zaboravite da glasate za Liceulice na stranici tiny.cc/PeoplesCoverINSP, a možete nas podržati i tako što ćete podeliti link preko društvenih mreža, i pozvati prijatelje da glasaju!