Liceulice mi pomaže da zaradim novac i da pomognem majci.

David Janković

prodavac

Magazini poput našeg postoje u više od četrdeset zemalja sveta, i svuda se zovu „ulične novine”. Zato ćete naše prodavce sresti pre svega NA OTVORENOM, na ulicama, šetalištima, u parkovima i na trgovima, javnim i prometnim mestima.

Prodavce magazina Liceulice možete sresti najčešće u ranim prepodnevnim i popodnevnim satima. Neke od omiljenih lokacija u Beogradu su: Trg republike, Knez Mihailova, Čika Ljubina, plato ispred Filozofskog fakulteta, Studentski trg, Studentski park, Dorćol, Kolarčeva ulica, Terazije, Cvetni trg, Trg Slavija, Bulevar kralja Aleksandra, Vukov spomenik, itd. A u Novom Sadu ih za sada možete naći na Tru slobode, Dunavskoj i Zmaj Jovinoj ulici.

Prilikom prodaje, prodavci su obavezni da imaju vidno istaknuta naša obeležja. 

Staramo se o postojećim prodajnim lokacijama, kao i o osvajanju novih –ukoliko imate neki predlog, pišite nam na adresu office@liceulice.org.

Zahvaljujući razumevanju i podršci tržnih centara, ustanova kulture i ugostiteljskih objekata, srešćete naše prodavce i U ZATVORENIM javnim i/ili polujavnim prostorima. Oni tu prodaju magazin po dogovoru s našim ljubaznim i društveno odgovornim domaćinima.

Dosada su nam svoja vrata otvorili: Home Centar, Delta city, Kulturni centar Beograd, Dom omladine, UK Parobrod, KC Grad, Zaokret, Polet, Centrala, Jugoslovenska Kinoteka, Zvezdara Teatar i mnogi drugi.

Ako i vi želite da se priključite ovom solidarnom društvu, pišite nam na adresu office@liceulice.org.

Kada govorimo o prodaji U GOSTIMA, mislimo na dva oblika organizovanih prodaja – Prodaju na javnim događajima, i u posete firmama, organizacijama i institucijama, odnosno Prodaju na vašem radnom mestu.

Prodavci na javnim događajima

Naši prodavci su prisutni na različitim proslavama, kulturnim i sportskim dešavanjima, festivalima i sajmovima, stručnim ili svečanim skupovima i konferencijama po pozivu civilnog i javnog sektora. Neki od tradicionalnih partnera su nam Festival Sobodna zona, Festival Merlinka, Beldocs festival, Bitef, FEST, Beogradski sajam knjiga i drugi. Na ovim mestima prodavce možete da sretnete uglavnom tokom popodnevnih i večernjih sati.

Prodavci na vašem radnom mestu

Pojedine kompanije, institucije i organizacije povremeno primaju u goste prodavce magazina Liceulice. Reč je o značajnom vidu podrške, koji podrazumeva da zaposleni mogu da se upoznaju s prodavcima i iskažu svoju humanost i solidarnost na radnom mestu. Ako ste zaposleni u nekoj društveno odgovornoj kompaniji, u firmi koja podržava humanitarne programe i podstiče inkluziju i solidarnost, onda je to prilika da se sretnemo.

Kompanije koje nas redovno pozivaju u goste su: Erste Bank, Eurobank, Banca Intesa, Wiener Städtische osiguranje, Ipsos, Praxis, Kuća ljudskih prava, Hyatt Regency, Metro Cash&Carry, i druge.

Ako verujete da je ovo dobar način da budete humani, preuzmite inicijativu i pozovite nas u goste. Naša adresa je office@liceulice.org.