Friziranje za naše prodavačice u Novom Sadu i Beogradu

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Friziranje za naše prodavačice u Novom Sadu i Beogradu

  Kada su ljudi gurnuti na margine društva, razumevanje, podrška, dobrota i prijateljska ruka sugrađana igraju ključnu ulogu u njihovom osnaživanju.

  Tako je Frizerska Akademija u Dalmatinskoj ulici nedavno ugostila dvadesetak prodavačica magazina Liceulice iz Beograda i posvetila im ceo svoj radni dan. Tom prilikom su četiri frizera/edukatora obradovala naše prodavačice uslugama šišanja i feniranja, kao i paketima Schwarzkopf Professional proizvoda. 

  Nešto slično je u Novom Sadu organizovao i frizerski salon FeniRaj, koji je ugostio naše novosadske prodavačice Miru i Snežu. Ovaj salon je deo lanca kojem pripadaju berbernica Berberaj i pab Puberaj, koji odranije podržavaju naše prodavačice i prodavce u Novom Sadu.

  „Volimo organizaciju Liceulice, svaki dan viđamo ljude koji prodaju časopis, pa smo odlučile da iznenadimo žene koje žive od tog posla i da im se posvetimo na par sati. Naša želja je bila da ih dočekamo sa osmehom, primimo s ljubavlju, da im pokažemo da nisu same i da ih podržimo malim gestom u njihovoj svakodnevnoj borbi. Osmehe na njihovim licima pamtićemo zauvek”, rekli su nam u FeniRaj salonu. 

  „Jako sam se iznenadila. Prvo sam pomislila da je šala”, priča prodavačica Mira, „Kada sam videla da se devojke raduju, onda smo i nas dve počele. Mnogo su mi lepo sredile frizuru. Bilo je predivno!” 

  Zahvaljujući divnim ljudima iz ova dva frizerska salona, naše prodavačice iz Beograda i Novog Sada najzad su dobile nove frizure koje su dugo priželjkivale.

  Da li i vi imate ideju kako da razveselite naše prodavce i prodavačice nekom sličnom akcijom?
  Javite nam se.