Dobra dela stvaraju heroje - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Dobra dela stvaraju heroje

  Svaka vrsta podrške je organizaciji kao što je Liceulice izuzetno važna, kako bismo bili u mogućnosti da zaštitimo naše prodavce i prodavačice od straha i neizvesnosti koji obeležavaju život u siromaštvu. Pojedinci i organizacije koje prate naš rad, podržavaju nas donacijama, pretplatom i različitim aktivnostima svakodnevno doprinose osnaživanju i stvaranju novih mogućnosti za naše najugroženije sugrađane. Međutim, nekada je teško doći do onih koji za nas još uvek nisu čuli!

  Iz tog razloga smo veoma zahvalni što nas je kompanija Daibau International prepoznala kao jednu od organizacija koje će podržati u okviru svog projekta “Dobra dela stvaraju heroje”. Daibau, građevinska platforma koja povezuje izvođače radova sa investitorima, nastoji da svake godine pokreće društveno odgovorne projekte, kako bi pomogli “onima kojima je ta pomoć najpotrebnija”.

  U okviru ovogodišnjeg projekta, izabrali su organizacije čiji su rad predstavili svojim partnerima, kao i posetiocima svog portala – kojih ima i preko dva miliona! Pozivaju ih, kako su oni naveli, da “udruže snage i zajedno pomognu dobrotvornim organizacijama koje se staraju o najugroženijima” i upućuju na različite načine pomoći i podrške. Nadamo se da među njima ima dosta naših budućih prijatelja!

  Više o ovom projektu, kao i o kompaniji Daibau International, možete pronaći putem ovog linka: https://www.daibau.rs/dobra_dela_stvaraju_heroje

  Ukoliko vi ili vaša kompanija želite da se pridružite i podržite naše prodavce i prodavačice, možete nam
  pisati na office@liceulice.org ili pomoći direktnom donacijom Liceulice Fondu. Hvala!