BUDITE KUPCI ALI I PRODAVCI DIGITALNOG IZDANJA MAGAZINA LICEULICE - Liceulice

BUDITE KUPCI ALI I PRODAVCI DIGITALNOG IZDANJA MAGAZINA LICEULICE

BUDITE KUPCI ALI I PRODAVCI DIGITALNOG IZDANJA MAGAZINA LICEULICE

  Stigao je novi broj, a sa njim i neke nove, dobre vesti. Pokrećemo još jednu online akciju, kako bismo doveli pojačanje u svoje redove.

U nekoliko klikova, svako će moći da obuče plavi prepoznatljiv prsluk i kroz svoje društvene mreže pozove prijatelje i poznanike da kupe poslednje digitalno izdanje magazina, pretplate se, doniraju ili kupe majicu u internet prodavnici.

Kako smo kreirali specijalni LiceUlice filter, naši čitaoci i čitateljke moći će da nas podrže i postanu deo tima prodavaca, makar na kratko i to iz svoje sobe.

Cela Covid-19 situacija i jesen utiču na manji broj ljudi na ulicama, tako da ćemo se mi i dalje truditi da nas što češće srećete na virtuelnim trgovima, instagram ćoškovima i fejsbuk raskrsnicama.

Pridružite nam se, skinite prsluk sa Instagram profila LiceUlice i u par klikova snimite stori ili izbacite post sa pozivom za kupovinu novog 66. digitalnog izdanja.

Naši prodavci će biti najsrećniji kada vide vaša nasmejana lica i prepoznaju vas kao svoje kolege. Polovina zarade, kao i svaki put, ide njima.

podrška je važna