U prodaji su LuL Štenderaj majice - kolekcija leto 2018 - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


    U prodaji su LuL Štenderaj majice – kolekcija leto 2018

    Novo leto je pred nama, a sa njim dolazi i nova kolekcija Liceulice ‒ Štenderaj majica, potpuno drugačija od svih prethodnih. Za četvrtu sezonu naših majica dizajn je donirala Jana Oršolić.

    Svaka majica ima svoju priču i nosi drugačiju poruku. Ne propustite priliku da i ovog leta kupovinom Štenderaj majice doprinesete opstanku projekta Liceulice. Pored toga, noseći naše majice postajete i ambasador  humanih ideja koje su na njima ispisane. Ovo je još jedan značajan vid borbe za dostojanstven život naših prodavaca i za bolje i pravednije društvo, u kome niko neće biti građanin drugog reda. Majicu sa izabranom ilustracijom možete naručiti preko fejsbuk stranica Liceulice i Štenderaj, ili preko imejl adresu donacije@liceulice.org, kao i preko naše Kupindo prodavnice. Kupovina će uskoro biti moguća i preko šopa na našem novom sajtu. Cena starih kolekcija je 1.400 dinara, a novih majica je 1.700 dinara. Do kraja leta, za svake dve kupljene majice iz stare kolekcije, dobijate jednu besplatno!

    Majice možete uzeti u našoj kancelariji, ili vam ih možemo poslati Post Expressom (mi preuzimamo troškove slanja), a možete naručiti i iz inostranstva i platiti putem paypala.