Nada na ulicama Beograda - Anđela Jovanović i Liceulice prodavci

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Nada na ulicama Beograda – Anđela Jovanović i Liceulice prodavci

  Anđela Jovanović, glumica i Liceulice Sigurice ambasadorka, prodavala je Liceulice magazin u timu sa prodavcima Zoranom i Igorom, u okviru manifestacije Liceulice mesec: Sigurnost je potrebna svima!

  Ona kaže da je veoma srećna što je imala priliku da pomogne i vrati svojoj zajednici, ali da je bila nasrećnija kada bi se Zoran i Igor ozarili posle svake uspešne prodaje.

  andjela jovanovic liceulice

  „Teško je hodati u cipelama Liceulice prodavaca, ali je veoma važno i dobro da se stavimo na njihovo mesto i da vidimo kako je kada neko manje privilegovan pokušava da se izbori za sebe. Nije jednostavno prodavati na ulici. Treba prići svakome, nasmešiti se, razgovarati, pokloniti svoju energiju. Ovo je za mene bilo veoma vredno i značajno iskustvo. Noćas sam spavala kao beba i verujem da su svi koji su sinoć kupili magazin od nas,“ poručila je Anđela.

  andjela jovanovic liceulice prodaja

  Ona kaže i da je osetila neku posebnu energiju, nadu i solidarnost jer je, i pored ljudi koji su okretali glavu i ignorisali je, i pored toga što je teška situacija za sve, bilo onih koji su govorili da uvek kupe magazin kada vide prodavce i da će ih uvek podržati.

  Hvala, draga Anđela, radujemo se svim budućim akcijama s tobom!

  foto: Katarina Drajić