Ana Đurić Konstrakta dobila Liceulice prsluk

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Ana Đurić Konstrakta dobila Liceulice prsluk

  Sigurnost je kada imaš na koga da se osloniš.

  Ana Đurić Konstrakta, inače Liceulice Sigurice ambasadorka i neko ko već ima iskustva u uličnim akcijama i prodaji magazina Liceulice, poželela je da ima svoj Liceulice prsluk kako bi mogla da priskoči u pomoć našim prodavcima u prodaji kad god joj se ukaže prilika.

  konstrakta i dubravka

  „Poželela sam da imam svoj Liceulice prsluk, pošto Dubravku srećem u svom kraju. Palo mi je na pamet, nekad kad imam vremena, da mogu da stanem sa njom i pomognem joj da proda više magazina. Dešava se, pogotovo kad je leto i kad se srećemo ovde u večernjim časovima, da se sretnemo i popričamo. Tad je čak i lepo da se sedne napolju, pa zašto da joj ne pomognem. Hvala što imam prsluk, svakako ću ga iskoristiti“, rekla nam je Ana.

  konstrakta liceulice prsluk

  Nemojte se iznenaditi ako Dubravku i Anu od sada budete malo češće sretali na Novom Beogradu. Kad ih vidite, kupite magazin ili postanite Liceulice Sigurica već danas.

  budi sigurica

  Budite naši prijatelji koji će dugoročnom podrškom, kroz mesečne donacije, našim vrednim prodavcima pružati ohrabrenje i veru u budućnost, a pre svega – osećaj sigurnosti – jer sigurnost u životu je potrebna svakome, a posebno onima koji je nikada nisu imali.

  foto: Katarina Drajić