Akcija “Pozorište je i moja kuća” Zvezdara teatra - Liceulice

Prijavi se na newsletter listu

Prijavljivanje na našu listu vam omogućava da primate redovna obaveštenja o našim aktivnostima, kao i drugim relevantnim LuL informacijama.


  Akcija “Pozorište je i moja kuća” Zvezdara teatra

  Akcija pod nazivom Pozorište je i moja kuća, koju Zvezdara teatar organizuje zahvaljujući kompaniji Japan Tobako Internešnl, realizovaće se u naredne dve godine kroz uključivanje naših prodavaca i štićenica Sigurne kuće u pozorišni život. Cilj akcije je da inkluzijom štićenika u kulturna dešavanja u pozorištu, Zvezdara teatar postane njihova kuća u kojoj se osećaju prijatno i dobrodošlo.

  Pozorište je i moja kuća je nastavak akcije Da čujemo pozorište, koje je Zvezdara teatar sa velikim uspehom sprovodio prethodne dve godine. Cilj akcije je bio da se zajednici gluvih omogući da prisustvuju predstavama. U saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih i Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika, jednom mesečno su simultano prevođene predstave na srpski znakovni jezik. Nakon predstava je u pozorišnom klubu organizovano druženje i razmena utisaka, a sve uz podršku kompanije JTI.

   Podstaknuti uspehom i rezultatima ove dvogodišnje akcije, u naredne dve godine ćemo omogućiti štićenicima Liceulice i Sigurne kuće da postanu deo naše porodice. Permanentno radimo na proširivanju i negovanju publike, želimo da postanemo kuća i onima kojima do sada nismo bili – rekla je Jasna Novakov, izvršna direktorka Zvezdara teatra.

  Naši prodavci imaju mogućnost da svakog meseca pre predstava u foajeu pozorišta prodaju magazin Liceulice.

  Naši prodavci i štićenice Sigurne kuće u Beogradu do sada su bili u prilici da kroz akciju pogledaju predstave “Bajka o pozorištu“, “Savršen kroj“, “Pasivno pušenje“, “Kumovi“, a u maju će biti gosti Zvezdara teatra na predstavi “Čorba od kanarinca“, koja je na reperotaru 26. maja. A u junu ćemo se družiti na predstavi “Klaustrofobična komedija“ koje je na repertoaru 17.6.